Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada
valla zazam 1 tanecik olsun benim olsun
biz ilk transferde 1 tane embrıyo yaptırıcaz çünkü eşimde ben de 1 tanecik evlat istiyoruz rabbim nasip etsin murat hocayla da o şekilde konuştuk 2 tanesi tek tek kalan 4 tane de 2 şer donduruldu. inşallah öyle bir şey olmaz ilkinde tutunur evladım bana eğer olumsuz olursa 2.ci transferde 2 dondurulmuş yaptırıcaz
Slm kızlar, biotexcom un sayfaaına rastladım instagramda, çalışmalarına başlamışlar galiba, 1 ay önce transferler devam ediyor diyr paylaşımlar da var. Ne dersiniz sizce yakın zamanda bizleri de almaya başlarlar mı.
Her şey aynı
Sadece ilk görüşe gelince eşler örnek vericek ve materyal dondurularak kieve götürülüyor
Orda donor yumurtasıyla işlem görüp embriyolar donduruluyor ve yeniden bulgaristana getiriliyor transfer için
Bulgaristana vizesiz pasaportsuz geçiş var mı ki.? Bu sene bende başlıcam inşallah Kiev olsun istiyorum, geçen yıl kıbrısta yapacaktım son anda vazgeçtim. Umarım bi an önce hayırlısı ile başlarlar eskisi gibü hizmete
Her şey aynı
Sadece ilk görüşe gelince eşler örnek vericek ve materyal dondurularak kieve götürülüyor
Orda donor yumurtasıyla işlem görüp embriyolar donduruluyor ve yeniden bulgaristana getiriliyor transfer için