Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Yaaa kızlar aldığım ovulasyon testlerinde adet döngülerine göre test yapılması gereken günleri belirtmiş, benim adet döngüm 27-28 fayan yani benim 10. günü başlamam lazım, şimdi benim bu ay 25 inde pembe bir iki damla geldi ertesi gün yani 26 sında artmaya başladı, 26 sından saysam daha iyi olur değil mi, yani şimdi 26 sandına sayarsam yarın sabah test yapmaya başlamam lazım, gerçi ben yumurtladığımı hissediyorum, mesela ayaklarımın altı va avuçlarım yanıyor, kasıklarımda ağrılar oluyor, bide akıntı oluyor beyaz, ama yinede testlere göre gidicem bu ay, dr da 12-14 ve 16 sında ilişki dedi, yani aşağı yukarı aynı zamanlara denk gelir

Son düzenleme:
gunaydın kızlar aferın az yazmıssınz yoksa oku oku bıtmıyor yawwww ne var ne yok 🙂
lale ablam 🙂 beni dovmussun kaynar sulara atmıssın
ayyy ne yapım canım cektı yaaa neydem

sılam allahım sanada en kısa zamanda gelır bıtanem ınsallah rahım fılmı vesıle olurda tutunur bebegım yaaa bende baslayacam kpss calısmalrına ama benım gırecegım gelecek sene bırde dershaneye yazdıracak esim bakalım
CNM DILEKLERIN ICIN COK SAGOL MAVİŞİM CANIM GECMEDIMI DAHA SU HASTALIK TEKRARDAN DAN SAN COKKKK GECMISLER OLSUN EVET BASLAYALIM KONUSMAYAevet TUM HAMISLER SARI GELINIM COK SEVINDIM BEBEGIN SAGLIKLI OLMASINA BITANEM OHHH BENIMDE ICIM RAHAT ETTI VALLA SAGLIKLI OLMASI SEN DUR BIRDE ICINDE KIPIR KIPIR OYNASINDA O ZMN DAHA ZEVKLI BILIYORMUSUN TUNAM NASILSIN

olur hayatım eger adet tarıhın yakınsa ole agrılar olabılıyormus korkma rabbıme sıgın ıznıyle bısı olmaz cnm benım dınlen sende bıraz bıtanem yaaaa cok yoruyorsun kendını