Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

bak adet gününde geçmiş canım..ben olsam senin yerine tekrar bi idrar testi yaptırırım canım...eğer hamişlik varsa o gördüğün silik çizgi dahada netleşebilir..

bak adet gününde geçmiş canım..ben olsam senin yerine tekrar bi idrar testi yaptırırım canım...eğer hamişlik varsa o gördüğün silik çizgi dahada netleşebilir..

sabah çıktığımda inanki unuttum almayı bugün tekrar dışarı çıkıcam arkadaşa gidicem dönüşte alıcamda artık yarın sabah yaparım🙂birgün birgündür eğer varsa daha net belli olur🙂

napiim canım şafak 2...bende hiç belirti yok ne kasık ağrısı nede başka bişi..anlamadımki bende..senin belirtiler ne canım..sanada hergün soruyorum ama napimm🙂

sor canım sor cevapvermekten sıkılmamda bende belirti yokki🙂karnım ağrıyo okadar🙂tatmam göğüslerimde şişti sanki damarlar çok belirgin gibi ama geçen aylardada böyle olabiliyordu.aslında bukadar ağrım olunca belkide olucam acelemi ettim diyorum ama sabırsızlık işte inşallah bukadar umutlandığıma değer🙂canım belirtim yok diye düşünme vardır bişeyler bak damarların bile bir belirtidir.hem zaten hamişlerimiz hep diyo herzaman ortak bişeyler olmayabiliyo yada hiç belirti olmaya biliyo.

damarlar belirtimi değilmi bilmiyorum canım.. bak damarlar geçen aylardan çıkıyor dedin..burdan bi kaç arkadaştanda bunu duymuştum..canım Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah..