Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

evet yaa bağımlılık yaptı🙂ne yapim canım..benimki işe giderken bende uyandım..bidaa uyuyamadım🙂bi bakim dedimdi🙂yarın gidicem bende annemlere..belki yarın belkide sonraki gün..sen nasılsın iyimisin canım

hoşgeldin şeker şey🙂valla özledik be seni birdaha bukadar çok kalma gittiğin yerde🙂hadi bakalım demek çalışmalara başlanıcak hayırlar olsun inşallah🙂
rabbim o acıyı birdaha yaşatmasın sana tatlım benim içini ferah tut.inşallah sağ sağlim kucağına alıcaksın meleğini🙂
vallahi ne şanslı hatunsun sen ya eşinin çooook kıymetini bil bak seni el üstünde tutuyo allah sizi nazarlardan korusun güzelim benim🙂

günaydınlar herkeslereee🙂bende erkenden kalktım koşa koşa sağlık ocağına gittimm🙂hala regl olmadımda🙂🙂ama sonuçları belki yarın saat 1 gibi vericeklermiş🙁nasıl iş anlamadım.neyse herşeyde vardır bir hayır yarın olmazsa perşembe kesin çıkarmış sonuçlar🙂ya aslında arabaya binip gitmeye üşendim aynı gün alabileceğim bi polikliniğede gidilebilirdi ama ne biliyim olsun hem heyecan olur negüzel🙂ben regl olmayımda gerisi farketmez🙂🙂