ay ay ay yesinler sizi allah ağız tadınızı bozmasın inş alahım mutlu etsin bir ömür boyu sizi inşş hep böle güzel geçer günleriniz bide meleğiniz olur inş dünyalar tatlısı allah her isteyene versin nediyelim allahın ol demesine bakıyo artıkk
amin cümlemizin agız tadı bozulmasın ablacım son 7 gün ben memlekete gidiyom haziranda dönecem amin tüm isteyenlere versin kuraanda yazıyordu OO RABBİME NE KOLAYDIR meryem süresi rabbim ol dese olu verir herşey ona kolay rabbim inşallah bizlere ol der bizim meleklerimizde olurrr
hımmm banada aralık ilk haftası dedi yani 2 ve 6 sı olabilir dedi bakalı? hayırlısı olsun hepimiz için peki canım ne yapmayı dşünüyosun doğumunu normalmı sezeryan mı?
bakarsın bu umutsuzlukta gelir meleğin belli olmaz çatlağım allahtan ümit kesilmez bendede böle olmuştu doğru belli çalışma bile olmamıştı ama tutnca tutuyo işte hayırlısı olsun herkes için
hımmm banada aralık ilk haftası dedi yani 2 ve 6 sı olabilir dedi bakalı? hayırlısı olsun hepimiz için peki canım ne yapmayı dşünüyosun doğumunu normalmı sezeryan mı?
galiba sezeryan olur.korkarım galiba normal doğumdan.ay içim gitti bunları konuşunca.o günler bir gelsin başka bişey istemem.heyecanlandım esinim🙂
bakarsın bu umutsuzlukta gelir meleğin belli olmaz çatlağım allahtan ümit kesilmez bendede böle olmuştu doğru belli çalışma bile olmamıştı ama tutnca tutuyo işte hayırlısı olsun herkes için
çatlağım olucak olucak birgün senindde meleğin olucak inan buna canım daha çok küçüksün yaşına ver belkide erken diye sorumluluğu büyük bebğin ya allah nezman vereceğini bilir önmli olan allahtan sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar dilemek canım unutma tamam mı meleğini isterkendde öle dua et hep
çatlağım olucak olucak birgün senindde meleğin olucak inan buna canım daha çok küçüksün yaşına ver belkide erken diye sorumluluğu büyük bebğin ya allah nezman vereceğini bilir önmli olan allahtan sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar dilemek canım unutma tamam mı meleğini isterkendde öle dua et hep
hep öle dua ediyorum zaten ablacım biliyom hayrıma degilki olmuyor herşeyde bir hayır var buna inanıyom ben zaten diyorumki rabbim bana hayırlı saglıklı evlat nasip eyle tüm anne olmak isteyenlere hamişlerimize ben hep öle diyorum eşimede diyorum saglıklı olmucaksa hayırsız olacaksa olmasın daha ii