Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

selincim allah bir kusur bir engel vermesse bana ben normal doğum düşünüyorum çünkü annelik duygusu ozaman tam olarak yaşanabiliyormuş öle okumuştum ben sezeryan yapanlarda anne tamam ama normalde hissettiklerini hissetmiyolar sonuçta aman ne yapalım ya allah büyük hayırlısını versin bize ama ben inşş normal doğum istiyorum

ya kıslar ikindi namazım kaçmadan ben kılayım bari bide evde eksikler var eşim aradı şimdi bi alışveriş yapmamız lazm eve 😀 yumurtasız peynirsiz sütsüz olmuyo bu hamişlik oyzden kaçıyorum ben yarın grşrüz artık yada daha erken belli olmaz bana😀 hade sağlıcakla kalın ben kaçıyorumm

ayyy zaman ilerledikçe heyacanlar katlanıyor demi neyse ben yemek yapıyım geliiyimm eger burdaysanız görüşürüz hamişlerimiz dua edin bizlere dualarınıza ihtiyacımız var biliyorsunuz degilmi sizler kocaman öpüyorum allahıma emanet olun bebeklerinizide kocaman öptüm bebeklere sölüyom anneleri üzmeyin yormayın tamm mı teyzesinin minnoşları 🙂

ya kıslar ikindi namazım kaçmadan ben kılayım bari bide evde eksikler var eşim aradı şimdi bi alışveriş yapmamız lazm eve 😀 yumurtasız peynirsiz sütsüz olmuyo bu hamişlik oyzden kaçıyorum ben yarın grşrüz artık yada daha erken belli olmaz bana😀 hade sağlıcakla kalın ben kaçıyorumm

aeo melegin kendini fazla yorma öpüldün kocaman sen yorma sakın kendini ablacım hadi güle güle

Geri