Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

oy oy ne güzell manşallah inşallah bidahaki sefere tam görürsünüz bebeişinizi beni unutmadıgın için ayrıca tşkler ablacım benim

ayy geçmiş olsun meleginnnn benimm dinlen dinlennn

anam sen ne güzel cıkmışsın öle yok ablam ne kusura bakacam seni öptüm kocaman dinlen emi ablam yorma kendini sanada bebeişimizede bişi olmasın

kıslar kıslar hepınız ben cıkınca gırmıssınız kusuyorum hee

sen her halınle guzelsın bırd aha kendıne cırkın deme doverım heeeeeeeeeeeeeeee
küsme ablacım benim vallahi ben duş almaya gitmiştim öle denk geliyor yaaa bilseydim duş bile almazdım vallahi ben çirkin demiyom kocam dior tamm ablam demem bile sen kızma yeterkii

abla vallahi duamdasın sana herşeyden cok dua ediyorum inşallah hamişsindir üzülme sakın stres yapma tamm mı ablam relax ol bunun bukadar gecikmesi bile güzelll hadi ii haberlerini bekliyoz ablaaa

canım benim kendine çok iyi bak inşallah herikiside başarılı geçerde kavuşursun bebeğine dualarımız seninle
kizlar regl olmadim bu gün 4 gün oldu daha beklemedeyim🙂
ne beklemesi sinem ya yap birtest çok sabırlısın vallahi bende çeyreği olsa rahatbir nefes alıcam birazcık🙂
oh canım maşşallah güngeçtikçe büyüyo tabi içinde çok güzel bişey varda oyüzden kıpır kıpır esincim🙂bende diyorumya günlerdir için kıpır kıpır diye belki benimde içimde bişey vardır nedersin?🙂
canım orjim benim çok sıkıntılı günler bunlar ama geçicek bitanem daha küçüksünüz 8 sene önce bizde öyleydik demek herkes biraz yaşıyo aynı şeyleri.sonra evlendik yine aynıydı 4 senedir rahatım artık geçiyo bu sıkıntılar siz yeterki birbirinize sımsıkı tutunun🙂
vayy esincim harika tüyolar🙂kesinlikle katılıyorum kadın demek=süs demek bencede insan elinden geldiği kadar kendine bakmalı e birde baktırmalı tabikii🙂
burçem benimde öyle tatlım bende dün akşam farkettim yeşilyeşil damarları inan bende geçen aylar nasıldı hatırlayamadım🙂🙂
ee damatlar kıymetli olur heleki senin gibi dünya tatlısı kızları varsa 🙂
tatlım çok sevindim allahım kucağına almayı ve daha nice heyecanları yaşamayı nasipetsin🙂
çitosum bak sen hamilesin demedi deme🙂p.tesiyi zor beklicem inan bende enaz senin kadar heyecanlandım şimdi demek 2.çizgi azda olsa çıktı.hiçbirşey olmasaydı çizgi falan çıkmazdı diye düşünüyorum.inşallahhhh🙂