sorma selinim ya cuma günü çok fena baş ağrısı mide bulantısı ve yanması vardı ve karın ağrım fazlalaşmıştı herlde çok yoruldum şu son zmanlarda bende izin aldım cuma günü akıntımda koyulaşmıştı su içmeyide ihmal ettim şu son zmanlarda fırsatımda yoktu ondan vallahi ama şimdi iiyim allaha şükür dinlenince geçti ayaklarımı kaldırdım yastığa yattım tüm gün kendime geldim vallahi bide tansiyonla alakalı sorun yaşıyorum herlade feci baş dönmesi yaşıyorum hala öle ama işte bakalım inş geçer doktorumla grştümde şekerin düşmüştür tansiyon düşmüştür falan dedi dinlen dedi işte dinleniyorum selinim saol sorduğn için birtanem
kuzum gecmıs olsun oncelıkle ılk 3 ay kendıne cok dıkkat et kuzum yaa ııı bak kendıne suyu bol bol iç cunku bu aylar sana ve bebegıne cok yardımcı olacak bılıyormusunu bu aydan sonra doktorum demıstı 9 haftadan sonra ıctıgın suyu bebegın ıcıp çişini yapıp amıyon sıvısını cogaltacak yanı bebegın suyunu ona dıkkat et tammamı kendınıde fazla yorma dınlen hatta okulundan ızın al cnm benım yat bol bol dınlen kuzum benım kocaman opuyorum senı
Kızlar merhaba gündüz geldim Rüyama mesaj yazdım elektirikler gitti giremedim aklımda sizde kaldı çok sancım var ama olmadım ödüm kopuyor..Bu arada sabah evde test yaptım nokta kadar çok belli değil ikinci çizgi çıktı ama dedim gibi sadece üstte nokta kadar 😕panik halindeyim lütfen bana yazın belirti sayılırmı bu🙁 birde hastaneye gittim kan testi yapmıyorlar sadece idarardan kulandımız testten pazartesi büyük ilçeye gidicez inşallah Allah kısmet ederse kaldığım yer ilçe ama kızlar köy kadar bir yer eşimi zar zor götürdüm şansıma yapmadılar off hiç sevincim yok emin olurn sadece korku panik var iştahım yok strestennn
Kızlar merhaba gündüz geldim Rüyama mesaj yazdım elektirikler gitti giremedim aklımda sizde kaldı çok sancım var ama olmadım ödüm kopuyor..Bu arada sabah evde test yaptım nokta kadar çok belli değil ikinci çizgi çıktı ama dedim gibi sadece üstte nokta kadar 😕panik halindeyim lütfen bana yazın belirti sayılırmı bu🙁 birde hastaneye gittim kan testi yapmıyorlar sadece idarardan kulandımız testten pazartesi büyük ilçeye gidicez inşallah Allah kısmet ederse kaldığım yer ilçe ama kızlar köy kadar bir yer eşimi zar zor götürdüm şansıma yapmadılar off hiç sevincim yok emin olurn sadece korku panik var iştahım yok strestennn
çitos abla yaaa ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hamişsindir inşş yaaaaaaa biran önce p.tesi olsunnn çok heyecanlandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben bu kadar heyecanlandiğima göre senin heyecanını hiç düşünemiyormmm ayy
anam hadi inşallah abla onada şükür sıkıntı sakın yapma amanın inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaşasın olsun onada şükür gene cıkmış onun cıkması bile güzelll abla sen ne diyon ya silik demekki varmışki silik cıkmış hadi hayırlısı abla bir an önce haberlerini bekliyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yaşasınnnnnnnnnnnnnn
Burçemm canım sevinemiyorumki gülüm çok korkuyorum her an olucam diye sancılar durmuyor bu arada unuttum bu gün iki test yaptım birinde ikinci çizgi üstte anaca dikatle bakılırsa görülüyor nokta kadar ikinci testte bir şey yok ayy bir şeyler yazın ölüyom meraktan..
Burçemm canım sevinemiyorumki gülüm çok korkuyorum her an olucam diye sancılar durmuyor bu arada unuttum bu gün iki test yaptım birinde ikinci çizgi üstte anaca dikatle bakılırsa görülüyor nokta kadar ikinci testte bir şey yok ayy bir şeyler yazın ölüyom meraktan..