Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ben zaten okadar pişmanımki anlatamm abla bakınca utanıyom ve yazık ki ne yazık diorum bende eşime kaçtım abla anam aynı kaderleri yaşamışız benim ailem verdide vermesine verirken sanki hayvan satıyor gibi sattı bende eşime kaçtım ailemle barışmamışım ama eşimle aram şuan ii benim eşimde cok ii ama işte bazen stresli oluyor onun üzerine ben gelince tartışıyoz ve üzülüyom ama işte şuan cok iyiyiz vallahi ablam rabbim sizin mutlulugunuzu daim etsin abla rabbim evinizden neşe bereket eksik etmesin ha bide mutluluk

ins canımm benimmmm allahımm isteyen herkese yavrularını versinnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım vallahii aynı şeylerimi yaşamışız ne ? 😀 hımm buarada ailen yanlış yapmış yazık olsun onlara doğudaki insanlar zaten kıs çocuğuna fazla değer vermezler canım sen çok olgunlaşmışsın canım ya vallahi tebrik ediyorum peki yaşın tutuyomu yani nikahın varmı canım? buarada ben nikahımı yapmıştım öle kaçmıştım evden beni eşimden ayıramasınlar diye😀 ne salaklık 23 yaındaydım ama yinede korkmuştum işte 🙁 ama inan hala yaşıyorum o pişmanlığı allaha şükür çok iiyiz asla tek pürüzümüz olmas şükürler olsun zaten eşim çok mülayimdir benim 😀 ben biraz eziyorum onu😀 şaka bi yana allah herkesin mutluluğunu daim etsin