Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

sorma lalemm 😀 kaçak olduk iimii? babamda öle der hep kaçak gel bakım buraya falan diye😀 takılır bana babişkom allah razı olsun babişimdende valllahi çok sevrim onları ama işte hayatt nlerle karşılaştırıyo insanı

canım vallahii aynı şeylerimi yaşamışız ne ? 😀 hımm buarada ailen yanlış yapmış yazık olsun onlara doğudaki insanlar zaten kıs çocuğuna fazla değer vermezler canım sen çok olgunlaşmışsın canım ya vallahi tebrik ediyorum peki yaşın tutuyomu yani nikahın varmı canım? buarada ben nikahımı yapmıştım öle kaçmıştım evden beni eşimden ayıramasınlar diye😀 ne salaklık 23 yaındaydım ama yinede korkmuştum işte 🙁 ama inan hala yaşıyorum o pişmanlığı allaha şükür çok iiyiz asla tek pürüzümüz olmas şükürler olsun zaten eşim çok mülayimdir benim 😀 ben biraz eziyorum onu😀 şaka bi yana allah herkesin mutluluğunu daim etsin

ewt vallahi ablacım öle yaşım tutuyor nikamız daha olmadı ama inşallah olacak eşimin sorunları var dügünümüz nikah olsada olmucak estafurullah en iyisini yapmışsın sen benimde bir ara hava alanında sorun oldu ailem arıyordu yakalanmam vardı kaçagım die düşümü yaotık eşim hava alanını ayaga kaldırdı bu kızı kimse elimden alamaz ben kimseye vermiyom die hahaha polis dior dur beyfendi kimse elinden almamış sakın ol hahaha anam kıyamm ya ama yakında nikahımızda olacak haırlısıyla memelekete gidince mayıstaa aminn aminnn vallahi öle ablam aslında burdada bi okadar olgunlaştım inana sabır taşımsınız sizlerle vakit geçiyorrr

sorma lalemm 😀 kaçak olduk iimii? babamda öle der hep kaçak gel bakım buraya falan diye😀 takılır bana babişkom allah razı olsun babişimdende valllahi çok sevrim onları ama işte hayatt nlerle karşılaştırıyo insanı

Kısmet canım, sonuçta tatlıya başlamışsınız ya önemli olan o, heleki bir torun olunca o kaçmaların esamesi bile hatırlanmaz sen hiçççç meraklanma sarışekerim 🙂

ewt allah kötüsünden sakınmış bizleri bunlar güzeli bide kötüsünü yaşıyanlar var binlerce şükür rabbime beterin beteri varrr allah bozmasın esin ablam benimm

ewt allah kötüsünden sakınmış bizleri bunlar güzeli bide kötüsünü yaşıyanlar var binlerce şükür rabbime beterin beteri varrr allah bozmasın esin ablam benimm

Amin aimn kızlar Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah ...
Sarışekerim, esmerşekerim ve burçem ben kaçar, bir dünya işim var Çitos için girmiştim ama haber yok...
Bakarıml yine ara ara hepinizi çooooooooooook öpüyorum Lale ablanız ev işlerine doğru akarrrrrrrrrrrrrrr akarrrrrrrrrrrrrrrrrrr akarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hahaha hahaha hahaha

Geri