Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

kıs çatlak minnoşum benimm kimse evli olduğuna inanmaz senin vallahi yan gözle bakan çok olur sana çarşıda falan gezerken baya bakan da olur güsel kısım benimmm kocişin kıskanırda seni genç parem evdende çıkarmas senii kısss😀

abla ben kapalıyım eşim zaten cıkarmıyor evdeyim ben sürekli bir markete inerim oda 10 dk falan verirr bide arada bir kıyafet almaya cok nadir kıştan yaza yazdan kışa öle hahaha ne yapalım mayıstada memelekete gidiyom ablam haziranda döenecem geri ama inşallah ozamn pc olur bak kapalı halim bu benim albümüm var baka bilirsin abla fotolarıma

şimdi değer bilmes senin eşin ama çok arar senii vallahii 🙁 kısım elini sallasan ellisi çok güselsin vallhi seviyorum seni bi kısı 1000 kişi ister 1 kişi alır o hesap sende🙂

sagul ablacım ama geçti bizden oo kapandım ben du koyayım kapalı fotomu ben 🙂 tşkler oo senin güzelligin benim güzellik senin yanında hiç kalır ablacım

hımmm ah canım allah bağışlasın ozaman allah tamamını erdirsin düşük gibi bir duyguyu allah kimseye yaşatmasınn?
buarada vallahi sölemesi ayıp ağızdan gazım çok var her geğirdiğimde kusçak gibi oluyorum gebelikte olur heralde tamda bilmiyorumda hayırlısı

hımmm ah canım allah bağışlasın ozaman allah tamamını erdirsin düşük gibi bir duyguyu allah kimseye yaşatmasınn?
buarada vallahi sölemesi ayıp ağızdan gazım çok var her geğirdiğimde kusçak gibi oluyorum gebelikte olur heralde tamda bilmiyorumda hayırlısı

off kıyamm yaaa ablacım benim yorma kendini su falan bulundur kusmanı falan alsın amin inşallah rabbim yaşatmaz kimseye

abla ben kapalıyım eşim zaten cıkarmıyor evdeyim ben sürekli bir markete inerim oda 10 dk falan verirr bide arada bir kıyafet almaya cok nadir kıştan yaza yazdan kışa öle hahaha ne yapalım mayıstada memelekete gidiyom ablam haziranda döenecem geri ama inşallah ozamn pc olur bak kapalı halim bu benim albümüm var baka bilirsin abla fotolarıma

kendimi hatırlıyorum ya sana bakınca ben 7 yıldır eşimle birlikteyim yani sevgiliydim eskiden 😀 inanırmısın balkona dahi çıkmama kızardı sonunda bi tak ettmişti bana çok fena kavga etmiştik bikeresinde sonra inanırmısın allahım affetsin cahillik işte ama intihara kalkışmıştım tövbe ya bi erkek için deymezdi ama işte çocukluk ve o gün beni hastaneye zor yetiştirmişlerdi oda tabi beni kaybetme korkusundan sımsıkı sarılmıştı keşke diyorum onada keşke öle bişey yaşamadan böle olabilseydik inan herşey güvende bitiyo şimdi biyere giiderken bile aramam yani arabam altımda hadi gidiyorum diyorum bitiyo inşş sende öle olursun bir gün küçüksün daha ya ondan korkuyodur eşin kapalıda olsan çok güselsin sen ne varmış yani kapalı olunca güselliğini kaybediyonmu canım tamam ayrıca bakarım resmine

kendimi hatırlıyorum ya sana bakınca ben 7 yıldır eşimle birlikteyim yani sevgiliydim eskiden 😀 inanırmısın balkona dahi çıkmama kızardı sonunda bi tak ettmişti bana çok fena kavga etmiştik bikeresinde sonra inanırmısın allahım affetsin cahillik işte ama intihara kalkışmıştım tövbe ya bi erkek için deymezdi ama işte çocukluk ve o gün beni hastaneye zor yetiştirmişlerdi oda tabi beni kaybetme korkusundan sımsıkı sarılmıştı keşke diyorum onada keşke öle bişey yaşamadan böle olabilseydik inan herşey güvende bitiyo şimdi biyere giiderken bile aramam yani arabam altımda hadi gidiyorum diyorum bitiyo inşş sende öle olursun bir gün küçüksün daha ya ondan korkuyodur eşin kapalıda olsan çok güselsin sen ne varmış yani kapalı olunca güselliğini kaybediyonmu canım tamam ayrıca bakarım resmine

ay ablam ben eşimin ilk sevgilisi degilim ama bana ilk sevdigiyim öle diyordu evet bikeresinde bende aptallık işte onun için bileklerimi kestim ama şimdi ise onun yanında bile bilegimi açamıyom cok utanıyom cahillik işte yok ablam ben kaplıyım ama çirkin olsamda yüregim güzel buna tüm samimiyetimle inanıyom önemli olan kalptir tip gidicidrr inşallah ben rapor veriyom günlük vallahi abal komşuya bile msj atıyom diyorum komşum kapıyı caldı bunu istede komşum bile yasak bana balkona cıksam bile msj atıyom kızıyor oo derece vallahi ablam hahaha kulacıklarını cekecem gelsin bii eşimin fotosuda var ablam attım isteye ben dur linki atayım bi bak eşime ozamn bekarken cektigimiz fotolardır

esin abla bu şimdiki halim 🙂 o halimden eser kalmadı şimdi ise cok cirkin olmuşum kocam öle dior 🙁

bebeğim senle bişey yapalım bak şimdi nasılsa evdesin dime dışaroda çıkmıyon kendine bak birtanem daha çok gençsin bari eşine sendeki güzellikleri göster evdeyken başörtü takma eşine güzel görün saçlarını düzleştir makyaj yap ben süslüyümdür biraz😀 eşime süslü olmassam içim rahat etmes kıs eşin dışarı bakarya senin sana çirkinsin diyosa bak kendine bikere kadınlar arası 😀 bacaklarında hatta hiç biyerinde kıl falan olmasın erkekler öle sever fiziğinde iyi sonuçta sonra açık giyin biraz eşine saçlarını yap kendinle ilgilen biraz kendine ii görün bikere duşa gir aynanın karşısında kendine bak ve ben güzelim de ne biliyim yapalım kıs seninle bi çalışma😀 bak kendine bak yoksa koca dışarı bakacak haberin olsun 😀

Geri