Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

makyaj yasak abla yapıyom yapmaz olurmuyum ablacım evde baş örtüsü takmıyom zaten bakıyom ablam yapıyom zaten ama benim koca biraz anormaldir vallahi abla yapmadıgın şey kalmamış ama işte zaten öle yapıyım ama misafir eksik olmuyor yanlız pek kalamıyoz vallahi çalışalım ablacımm evi tazşıcaz evimizi biraz büyütecez evi aldık tadilat falan kaldı anam ben biliyom ona yapacaklarımı eşim dogal sefiyor makyajda yasak abal

kocişin seninn gb kız bulmuşta bunuyorrrrrrrrrr canımm benimmm güselsinnnnnnn hiçç dert etme sakınnn hemde çok güselsinnnn

ben bunatacam onu anam benimde bu ay belirgindi bu ay gene belirginleşti ama ben bakmıyom artık vallahi onun üsütünden regl oldum ya benimde duş almam lazım sacımı düzleştirmmem lazım kocam gelejek güzel görüneyim ona

inşş ya daha önce göğüslerime dikkat etmemiştim bugünn inceledimm damarlar var ama belkide hep vardıda dikkat etmemişimdirr benimm mayısın 6 da regl tarihimm hiç belirti yaşamiyormmm ama regl belirtileri yaşiyormmmmmm🙁

meleğim güselsin vallahi ama eşin senden kaç yaş büyükk? yakışıyosunuz sahibine bağışlamış rabbim ama inan şimdi yaptığın o izin falan varya onlardan bahsediyorum ilerde gülceksin ve çok pişman olacan vallahi ben öle oluyorum inanki bende 18imde öleydim şuan tam delikanlı çağın seninde vallahi bilmiyorum ama 24 üme gelince anladım ben ve buarada ben eşime kaçtım biliyomusun annemler vermedi beni eşim benim öğretim görevlisi babam istememişti hoş vermeyeceğinden değil ndan iisini bulamazlardıda 😀 işte iş olsun bende kaçtım😀 ama allaha şükür barıştık sonra vallahi çok pişman oldum ama işte hayat olacağın önüne geçilmiyo şimdi çok severler damatlarını 😀