Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

inşallah tutturdunuz totayı🙂hayırlısı olsun canım ben çalışmaları bugün itibariyle bıraktım e zaten pek keyfimde yok reglimede 2 gün kaldı,bende beklemedeyim.buay hepimize uğur getirir inşallah🙂

oo ablan şanslı gruptanmış🙂hep merakederim ilk geceden nasıl kalıyolar diye🙂valla bizim 365 gecedir olmuyo yani🙂

he ya acaba n eyaptıda oldu anam onlardaki şan bizdede olacak inşallah ama ablam hep deri 🙁 sen cok güzel bir anne olacan die off ayya allahım neyse ben biraz uzanayım ailem aklıma geldi gelirim şimdi 🙁

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uyuyamiyorummmmmmmmmmm🙁(( gidiyorum yatip gözlerim tavana dikiliyo öyle bekliyorum bakiyom olmuyo tekrar geliyorum 🙁(
uyuma güzelim kal burda bakk sabah girenler okuyamasın diye sayfa dolduruyoruz🙂
benlikk bişey yoo kayınvalidemler ameliyta olacığımı sakladıklarında bile kızdımm dedim allahın bildiğini neden kuldan saklayayımm kii ama şimdii herkese nsölesemm çocukk çalişmalarına başladıkk die gözleri üzerimde olacakk ve buda beni rahatsız edecekk sorduklarında allah ne zamn nasip ederse ozamn olcak diyormmm
senlik bir durum yoksa iyi ben sen rahatsız oluyosun sanmıştım.tabi haklısın gözler üzerimizde benimde aynen öyle aman canım bişey çekmesin hemen hamilemisin diyolar ama senin nekadar oldu bilmiyorumda ben 1 senede alıştım tınlamıyorum yani🙂
kıs ramamıza gerek kalmadı adını andıgımız andan 10 dk sonra şap diye siteye damlıyor hahaha anam antenmi takmış ne siteye hahaha anlamadım gitti
yaaa demek öyle orjii🙁gidiyorum ozamanmn ben küstürdün yani beni antenlerimi kırdın...

Geri