Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

off yaa belirti melirti yok diyodum karnım ağrımaya başladıböyle durduk yere sancılar giriyo bitaraflarıma🙂çok umutlanmıştım ama buayda yok galiba🙁buay denemediğim şey kalmadı gelecek ay değişik ne eklesem bilemiyorum yanii artık🙂

canım takma belli olmaz vallahi bu ayda bende aynen bişi denemdim ama kendime ama kocama portakal suyu kivii leblebi fındık fıstık vermedigim şey kalmadı ama taktir allahımın artık

canım takma belli olmaz vallahi bu ayda bende aynen bişi denemdim ama kendime ama kocama portakal suyu kivii leblebi fındık fıstık vermedigim şey kalmadı ama taktir allahımın artık
ya evet tatlım takdir allahın ama tedbirde bizden diyerekten elimizden geleni yaptık🙂valla gelecek ay yok yumurtlama günü yok bilmemne günü düşünmeden ilişki yaşıcam ohhhh rahat🙂buay doktor kontrolünde ne o öyle yaa buakşam yapın yarın yok öbürgün saat 9da yapın🙂ayy uğraşamıcam🙂

aminnnnnnnnnnnnn kız dua isteseydin dua etseydi sana kızzz

isteyemedimmm utandımm hemde eşiminn tarafina bi kişi hariçç bebekk çalişmalarindayizz demiyozz mazallakk bi kaç ay olmazsa adımm kısıraa çikarhahaha tabii kimsenin günahını almıomm ama bana kayınvalidem kimseye söleme dediii ameliyatımı bile sakladılarr sonra ben kızıp söledimm işte kimseyi tanımıomm burdaa kime ne kadar güveneceğimi bilemiyormm ama saf değillerse hareketlerimden anlarlar bebek istediğimi hahaha

Geri