çitosum demek kocişi kandıramadın neyse sağlık olsun zaten önemli olan halen regl olmaman🙂nasıl olsa engeç p.tesi oda meraktan çatlıcak kendi elleriyle götürecek seni kaçgün daha bekleyebilirki🙂evet tatlım ben dayanamayıp test yaptım tek çizgi günüm gelsin bakalım neolcak kaldı 2 günnnnn🙂
çitosum demek kocişi kandıramadın neyse sağlık olsun zaten önemli olan halen regl olmaman🙂nasıl olsa engeç p.tesi oda meraktan çatlıcak kendi elleriyle götürecek seni kaçgün daha bekleyebilirki🙂evet tatlım ben dayanamayıp test yaptım tek çizgi günüm gelsin bakalım neolcak kaldı 2 günnnnn🙂
kıs zaten tuzlu oldu sen gel istedigin salata olsun yaparım san pastalar kurabiyeler pugacalar yemekler yereki sen iste anam hamişlerim gözünüz kapalı geçin bunu okumayın kıqqq bunlarcız bunlar cızz
off yaa belirti melirti yok diyodum karnım ağrımaya başladıböyle durduk yere sancılar giriyo bitaraflarıma🙂çok umutlanmıştım ama buayda yok galiba🙁buay denemediğim şey kalmadı gelecek ay değişik ne eklesem bilemiyorum yanii artık🙂