Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Ablacım valla bekliycem başka çarem yok bende marklanıyorum her anım stresle geçiyor sancılar gelince ödüm kopuyor bende çıkıyorum canım yine görüşürüz hayırlı geceler birtanem:kiss:

Hele şükür sayfanın sonundayım😀 Canlar eşimi ikna edemedim malesef inatla bekliycez diyor valla ben biran önce sonucu almak istiyorum sancılarım gidip geliyor aynıyım bir değişiklik yok Allah razı olsun dua çıkan ağızlarınızdan yazan ellerinizden güzel yüreğinizden bu halimle unuttumu sanmayın hepinize dua ediyorum:kiss:

Defne canımm hakkında hayırlısı dur bakalım daha gününe var bak benim de çıkmıyor koca tek çizgi🙂 olucak inşallah hepimizin Allahın tecellisini beklemekten başka duadan başka çaremiz yokk

Yesi canım ne olur bak üzülme canım Allahın izniyle gelicek bebeğin bak bende bir kaç sayfa önce yazdım eşim ümitlenmemk için bana şişşşş ne olur bana anlatma diyor😀 ne yapsınlar canım ümitlenmekten korkuyorlar :/Allah bizi görüyor çektiklerimizi vericek innşallah sabırlı ol sabır acı ama meyvesi tatlıdır:kiss:

evet canım çok haklısın..ister istemez umut oluyor..bak klavyede yazarken bile kollar ağrıyor..psikolojikmi acep fizyolojikmi🙂 en iyisi akışına bırakmak....Rabbim dualarımızı kabul eylesin..bizlere hayırlı evladlar versin inşaallah...

neyse çitoş ablam belki hayırlısı böyledir sen artık eşine bişi deme bi adet olursan ben dememişmiydim demeleri yokmu addet olmaktan acı geliyor insana.allahım kurban olduğum yüzünüze bakar inşallahta ogüzelim evinize küçücük ama kocaman mutluluğunuzu gönderiir.

canlar biz yatıyoz oğluşumla allaha emanet olun herkeslere hayırlı geceler olsun orji kapını iyi kilitle aman ablam devir kötü kimseciklerede deme kocam şehir dışında diye hadi canım allaha emanet.

arkadaşlar bana yardımcı olun lütfenn 28 mart da hastalandım ve ayın 20 sinde hastalanmam gerekirken 8 nisan da kahverengi ve açık pembe kanama gördüm 8-9 gün ara ara devam etti sonra acık pembe su gibi kanamam oldu dr.dilek yağmur hanıma gittim ve ultrasonla baktığında keseyi gördüm dedi eşim ve beni tebrik etti çok şaşırdık ama düşük tehlikesi var dedi prolaktin ve betahcg yaptırmamı söledi ben bugün iki ayrı yerde iki ayrı kan tahlili yaptım biri 1.00 diğeri ise 0.07 çıktı 🙁(( dr. aradım ben eminim gördüm dedi ki elimde ultrason resmi de var ölçüm yaptığında 4.23 mm çıktı başka bir polikliniğe çıktım ordaki dr da aynı şeyi gördü ama kist bu dedi ne yapıcam bilmiorum dr tekrar aradım o da yalancı gebelik kesesi olabilir belki dedi ya nepıcam ben yardım edin nolurrrr eşimle ben şaşırdık kaldık 🙁(((

canlar biz yatıyoz oğluşumla allaha emanet olun herkeslere hayırlı geceler olsun orji kapını iyi kilitle aman ablam devir kötü kimseciklerede deme kocam şehir dışında diye hadi canım allaha emanet.
oyy ablaşom benim beni düşünürmikk oy oy allah razı olsun üstten 3 defa ortadan 1 defa attanda 1 defa kitledim ablacım
benim beni düşündügün için tşkler

arkadaşlar bana yardımcı olun lütfenn 28 mart da hastalandım ve ayın 20 sinde hastalanmam gerekirken 8 nisan da kahverengi ve açık pembe kanama gördüm 8-9 gün ara ara devam etti sonra acık pembe su gibi kanamam oldu dr.dilek yağmur hanıma gittim ve ultrasonla baktığında keseyi gördüm dedi eşim ve beni tebrik etti çok şaşırdık ama düşük tehlikesi var dedi prolaktin ve betahcg yaptırmamı söledi ben bugün iki ayrı yerde iki ayrı kan tahlili yaptım biri 1.00 diğeri ise 0.07 çıktı 🙁(( dr. aradım ben eminim gördüm dedi ki elimde ultrason resmi de var ölçüm yaptığında 4.23 mm çıktı başka bir polikliniğe çıktım ordaki dr da aynı şeyi gördü ama kist bu dedi ne yapıcam bilmiorum dr tekrar aradım o da yalancı gebelik kesesi olabilir belki dedi ya nepıcam ben yardım edin nolurrrr eşimle ben şaşırdık kaldık 🙁(((

şimdilik ablacım ben tam olarak bilmiyom ama inşallah bişi yok ve bebektir oo olana ben derimki başka bir hastaneye git ve adam akıllı muayne etsinler senii inşallah kötü bişi yoktur rabbim hakkında hayırlısını yapsın ablacım senin adına üzüldüm ama dr git güvenilir bitanesine tekrar bak emin ol

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."

günaydın melekler....bu yeni gün hepimiz için yeni umutlar doğursun.....bu saatte girdim buraya çünkü gözümde bi gram uyku yok..dün sabah kan tahlili yaptırdım şu 10 dk. da açıklananlardan pozitif çıktı ama değer yazmıyo....akşam 4 de akay hastanesine gittim...direk ultrasona aldı ama kese falan gözükmedi üzüldüm....sonra doktor üzülmene gerek yok çünkü rhmin kalınlaşmış dedi..bununda gebeliğin işareti olduğunu söyledi...kan aldı tekrar bugun 10 gibi arayıp sonucunu öğrenicem uykusuzluğumun sebebi bu ....beni rahatsız eden diğer konuda 2009 da kolumda kan pıhtısı oluşmuştu...hastalık geçirip geçirmediğimi sorunca belki gebelik için bi önemi vardır die söyledim..iyiki de söylemişim direk düşük tehlikesi yüzde 80......40 tane kan sulandırıcı iğne verdi sanırım gebeliğim boyunca hergün kullanıcam...folik asit ve b vitamini verdi....inşallah bu yüzden düşük yapmam korkuyorum....ooofffff offf....

mrb canım sakın üzülme inşallah bişicik yoktur rabbim melegini sana korusun stres falan yapma pozitif düşünki ii şeyler olsun canım duam seninle rabbim seni ve bebegini korusun janım.. cok geçmiş olsun haberlerini beklioz bizi merakta bırakma tamm mı canımmm

Geri