Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ablacımm allllahım gönlüne göre versinn inşş bebişin gelmistırrr kendini fazla yorma ve beslenmene dikkat et öpüyorum seni

allah dualarınıı kabul etsinn canımmm

ablacımmm kan testi yaptırr daha ii sonuçç alırsınn bence yda bi test daha all sabah dene onudaaa inşş hamişsindirde bebiş kendini saklıyodurr

orjicim mrb tatlımm sayfalar okadar uzamişkii oku oku bitmedii bugünde giremedimmm ftonu gördümm koçişinle olann birbirinize yakişiyosunuz allahımm sizi hiçç aırmasınnnn canımm benim

inşallah rabbim duanı kabul eder ablam inşallah azıcık kışkandım ben

herkese hayırlı cumalar kızlar. benim 1 gün kaldı adete hayırlısı bakalım. çok ilginç bu ay bi rahatlık var içimde hala test yapmadım inşallah gelmiştir melişim bakalım hayırlısı.
hadi hayırlısı güzel haberlerini beklioz canım rabbim seninle olsun inşallah vermiştir melegini

oh oh yandan bizisiz didiyon ha seni seni yakaladım ahanda ben seni aaaa bende bende

orjicim mrb tatlımm sayfalar okadar uzamişkii oku oku bitmedii bugünde giremedimmm ftonu gördümm koçişinle olann birbirinize yakişiyosunuz allahımm sizi hiçç aırmasınnnn canımm benim

ewt ya bende sen okuyordun bende okuuyım dedim tşkler canım rabbim tüm evlere mutluluk nasip etsin kimsenin evine huzursuzluk vermesinn amin inşallah ayırmaz rabbim 🙂 ne yapıyon bakalım regl yaklaşııyorrr yarınla 7 kaldı

canım çok üzüldüm seni ikilemde bırakmışlar derhal başka bir doktora git şöyle doğru düzgün biryre gerçi nereye gittin bilmiyorum ama çok yanıltıcı konuşmuşlar.kistte olabilir allah korusun ne biçim doktor o öyle keseyle kisti karıştırıyo şaşı heralde.aman sen sakın üzülüp sitres yapma iyi gelmez bak🙁

hoşgeldin anam defnem benim gevezem bitanem hoşgeldin kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzz