Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ya düşündüm de aslında çoğumuz bir konuda şanslıyız...çünkü tam beklediğimiz gün adet oluyoruz yani düzenliyiz..adet olamamak kadar zpr bi durum yok bi kadın için...göğüsler şişer yüz sivilce dolar bi çrknleşrsn beln bacakların ağrır stres yaşarsın ve adet oluncada bebeğimiz olmasa bile bu sıkıntılardan kurtuluruz çok şükür..hafifleriz...düzenli adet görmek bile büyük bir nimet bence..benm kuzenm tam 3 aydr adet göremiyo zaten önceden de düznszdi bi sürü ilaç kullanıo bunun için üstelk o da bebek istıo...ilçlardan sarhoş gibi olduğunu söylüo....

bencede çok güzel bir konuya değinmişsin. Adet olmadığın zaman problem daha büyük demektir. O zaman bebek istemekle kalmayıp bir de düzene koymak için çabalamak gerekiyor..

Tuvanna hayırlısı olsun. İnşallah bebeğine kavuşursun, geçen ay ben de açık çizgiyi gördüm ama gebelik olmadı, inşallah sen de olur. Hem senin bir sürü belirtin var, ben de hiç biri yoktu. Güzel haberlerini bekliyoruz. Kan testi yaptır olmadı imkanın varsa

Son düzenleme:
Belirtiler her ay olduğu gibi var ama sanki bu ay nedense garip bi duygu var ya eşimde de varmış bakalım ne olacak :=)

Karıştırmışım🙂 hemen hamile yapcam bak seni, inşallah içnize doğan çıkar, Şubat hamilelerine güveniyorum, sayımız çok olcak, benim içimde de benim bu ay olmucak gibi bir his var. Mart annesi olurum belki ben de🙂

Mavişim bebek istiyor üzülme canım, hayırlısı. Tunaa noldu durumun? bir gelcekler meleklerimiz hep bizle olcaklar ha bir ay önce ha bir ay sonra🙂

Mavişim bebek istiyor üzülme canım, hayırlısı. Tunaa noldu durumun? bir gelcekler meleklerimiz hep bizle olcaklar ha bir ay önce ha bir ay sonra🙂

canım benim merak ettiğin için tşkler, pembelik sabahtan sonra devam etmedi zaten çok azdı ama en son geçen ay 24 ocakta da pembelik görmüştüm sonra 25 ocakta normale dönmüştü ondan yerleşmedir falan diye çok umutlanmak istemiyorum yani yarın gelebilir benim kırmızılar🙁( ama öte yandan şu an belim ağrıyor, kasığımdan da bacaklarıma doğru inen baya bir ağrı var bakalım önceden hiç böyle ağrımamıştı, off bilemiyorum bu hafta bi geçse anlıcaz neler olduğunu. senin de gelmiştir inş bebişin umarım hislerin doğrudur..

Tunaacım hayırlısı, yarını heyecanla beklicem, umutlanmayalım sonra çok ağlıoz. İnşallah bebeğindir, dualarım seninle... Bendeki sancı mancı kalmadı, umudum da gitti ya, içimden bir ses noluuur 4 yumurtadan biri olsun diyor🙂 Ama benim daha çooook var.

slm tatlım melek arkadaşlarım ya yarından itibaren nerdeyse yokum eşimin işi sebebiyle evde olmayacağım ve gittiğim yerde interenet yok beni özleyin anacımnmmmm topiğimizi boş bırakmayın güzel haberlerle karşılaşırım umarım geldiğimde bu arada 1 ay yokum sanırım bi yerden nete girebilirsem gelişmeleri yazar gelişmelerini takip etmeye çalışırım sizleri çookkkk seviyorum kendinize iyi bakın gocuman öptüm sizleri🙂🙂🙂🙂🙂

slm tatlım melek arkadaşlarım ya yarından itibaren nerdeyse yokum eşimin işi sebebiyle evde olmayacağım ve gittiğim yerde interenet yok beni özleyin anacımnmmmm topiğimizi boş bırakmayın güzel haberlerle karşılaşırım umarım geldiğimde bu arada 1 ay yokum sanırım bi yerden nete girebilirsem gelişmeleri yazar gelişmelerini takip etmeye çalışırım sizleri çookkkk seviyorum kendinize iyi bakın gocuman öptüm sizleri🙂🙂🙂🙂🙂
canım yine nereye gidiyosun? topik konusunda merak etme boş bırakmayız, sen de inş güzel haberler alırsın ama hamiş olduğunu öğrenirsen yaz mutlaka merak ederim, kib güle güle git ve dön ben de öptüm...

Elçin su belki uzaklaşmak iyi gelir sana, stres çok önemli. Yeni ortam uğur getirir dilerim sana, iyi bak kendine, güzel haberlerini bekliyoruz.

YA kızlar ben delirdzim sanırım🙂 Liste 17 kişi ya aklıma Nilin şarkısı gelip duruyor, bunu bize uyarlıyorum. İğrencim ama dayanamıyorum🙂))))
Bütün kızlar toplandık, toplandık, toplandık
Sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık
Biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşlandık
Şimdi niye zorlandık zorlandık zorlandık
Bir yumurta oluşmuyor olabilir
İki kanallar baş belası olabilir
Üç kocada da iş, o da önemli
Yormadan sormadan, sormadan yormadan😛 J)))))))))

Geri