Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

canım benim üzülme ne olur bi sonraki aya inşallah denemelere devam yılmak yok. Gecen ay benım de epey ümidim vardı hatta midem fılan bulanıyordum ama olmadı. İlk gün çok morali bozuluyor insanın ama toparlanıyor sonrasında. Sen de hiç moralini bozmadan reglin bittiğinde hemen çalışmalara başla, eninde sonunda olacakkkkk hepimizin olacak hemdee, hepsi yakın zamanlarda doğup arkadaş olacaklar🙂

canım benim üzülme ne olur bi sonraki aya inşallah denemelere devam yılmak yok. Gecen ay benım de epey ümidim vardı hatta midem fılan bulanıyordum ama olmadı. İlk gün çok morali bozuluyor insanın ama toparlanıyor sonrasında. Sen de hiç moralini bozmadan reglin bittiğinde hemen çalışmalara başla, eninde sonunda olacakkkkk hepimizin olacak hemdee, hepsi yakın zamanlarda doğup arkadaş olacaklar🙂
Canım benim sağol zaten bu topikte olmamın en büyük ve en güzel sebebi sizlersiniz ve tesellileriniz evet başta bir sarsılıyoruz ama denemekten vazgeçmiyoruz inşallah olucak sadece zamanını bekliyorlar bebiklerimiz hepinizi çok seviyorum allah yardımcımız olsun 🙂

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım her zaman mutlu ve umutlu olmak dileğiyle sakın üzülmek yok stres ben de az önce dayanamayıp test yaptım negatif çıktı daha çok erken ama yapayım dedim testin üstünde adetten 1 hafta öncesine kadar doğruluk payı %99 dediği için yapmıştım daha 5 gün var ama bu aydan umudum yok artık gelecek aya bakarız artık

defni aramıza hoşgeldin inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın tatlım...

mavişimbebişistiyor ve elifecrin tatlı meleklerim sakın üzülmeyin hep beraber bi gün rabbimin izniyle hamiş kalcaz hepinizi kocaman öpüyorum

insallah benimki hamileliktir benimki duzensiz oldugu icin pek guvenemiyorum 15 subat tarihini internetten hesaplamistim ama bazen benimki 40 42 gunde bir olabiliyor pko luyum o yuzden test yapip umutlanmak istemiyorum ama icimden bir his hamileyim diyor ve en cok belirtim goguslerimde cok agirlastilar hic boyle olmamisti ve birde idrara cok cikiyorum dua edin insallah bu ay olur.
mavikedi tesekkur ederim insallah hepimiz hamis kaliriz sessiz cigliklarimizi burda duyururuz..

canım inşallah hamişsindir bi kan testi yaptırsan daha iyi olmaz mı beklemek yerine🙂🙂🙂

🙂:nazar:🙂:nazar:🙂 H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂:nazar:🙂:nazar:🙂

1.salkım........................... şubat
2.sheker_shey..............şubat

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak:

1.tuvanna........................15 şubat ???
2.pnr79.............................19-20 şubat ???
3.çölmeleği......................21şubat???
4.AuSSie-AnGel...............23 şubat
5.mavikedi.......................24 şubat

6.tunaa...........................24-25 şubat
7.elçin&su......................26 şubat
8.koza...........................28 şubat

9.denfi..........................28 şubat
10.beklenenbebiş...........1 mart
11.best_dream................6-7 mart
12.haziran 13...................6-7 mart
13.pirenses......................12 mart
14.aymelek........................?????
15.geweze.........................13 mart
16.mawişimbebekistiyor.....18 mart
17.elif_ecrin.......................??????

adet tarihini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar ekleriz...

[/QUOTE]

benim yine olmadı bugün hastalandım kızlar hayırlısı artık ne yapayım 2 gün önce doktora gittim göğsümde kitle gibi bişey hissettim onun için ama hele şükür önemli bişey değilmiş süt damarlarımda genişleme varmış sanırım buda 3 aydır korunmasız ilişkiye girdiğimiz için vücut harekete geçiyormuş ama kaç gündür sızıdan ne uyuyabiliyordum nede ağrısından durabiliyordum hele şükür önemsiz dedi sırtımda bir ağrı göğsümde bir batma yanma bu ayıda böyle geçirdik tezyemde vefat etti 1 hafta önce buda eklenince üstüne iyice strese girdim neyse hayırlısı artık benden bu kadar inşallah diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız ......herşeyin hayırlısı olsun.....

geçimş olsun tatlım şükür bişey çıkmamış göğsünde kendine dikkat et canımcım kocaman öpüyorum seni

benim yine olmadı bugün hastalandım kızlar hayırlısı artık ne yapayım 2 gün önce doktora gittim göğsümde kitle gibi bişey hissettim onun için ama hele şükür önemli bişey değilmiş süt damarlarımda genişleme varmış sanırım buda 3 aydır korunmasız ilişkiye girdiğimiz için vücut harekete geçiyormuş ama kaç gündür sızıdan ne uyuyabiliyordum nede ağrısından durabiliyordum hele şükür önemsiz dedi sırtımda bir ağrı göğsümde bir batma yanma bu ayıda böyle geçirdik tezyemde vefat etti 1 hafta önce buda eklenince üstüne iyice strese girdim neyse hayırlısı artık benden bu kadar inşallah diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız ......herşeyin hayırlısı olsun.....
canım geçmiş olsun ayrıca başınız da sağolsun, üzme kendini denemelere devam inş önümüzdeki ay güzel haberler alırsın.
Günaydın melekler hepinizden özürdiliyorum iyi bir haber veremiycem mübarek öyle dakikki 20 si sabahı gözümü açar açmaz geldi yani görmek istemediğimiz kırmızı busefer çok üzüldüm diğer aylardan daha fazla ümitliydim ama olmadı benden sonraki melekler sizlere iyi şanslar diliyorum umarım bu hayal kırıklığına siz uğramazsınız 🙁
ay canım yaa bunun özürü mü olur canın sağolsun, biliyorum zor insan üzülüyor ama Allah büyük inş gelecek ay meleğine kavuşursun..

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım her zaman mutlu ve umutlu olmak dileğiyle sakın üzülmek yok stres ben de az önce dayanamayıp test yaptım negatif çıktı daha çok erken ama yapayım dedim testin üstünde adetten 1 hafta öncesine kadar doğruluk payı %99 dediği için yapmıştım daha 5 gün var ama bu aydan umudum yok artık gelecek aya bakarız artık

defni aramıza hoşgeldin inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın tatlım...

mavişimbebişistiyor ve elifecrin tatlı meleklerim sakın üzülmeyin hep beraber bi gün rabbimin izniyle hamiş kalcaz hepinizi kocaman öpüyorum

mrb tatlım iyi olmaya çalışıyorum beklemedeyim bakalım, bugün bacaklarıma doğru bir ağrı var ama belirti diye çok kaptırmak istemiyorum kendimi, sen nasılsın? var mı belirtiler? canım erken tabi test için sonra yanıltmasın seni, inş olur canım yaa umudunu kaybetme..

Geri