best_dream
Hamiş Melek
günaydın melekler....bu yeni gün hepimiz için yeni umutlar doğursun.....bu saatte girdim buraya çünkü gözümde bi gram uyku yok..dün sabah kan tahlili yaptırdım şu 10 dk. da açıklananlardan pozitif çıktı ama değer yazmıyo....akşam 4 de akay hastanesine gittim...direk ultrasona aldı ama kese falan gözükmedi üzüldüm....sonra doktor üzülmene gerek yok çünkü rhmin kalınlaşmış dedi..bununda gebeliğin işareti olduğunu söyledi...kan aldı tekrar bugun 10 gibi arayıp sonucunu öğrenicem uykusuzluğumun sebebi bu ....beni rahatsız eden diğer konuda 2009 da kolumda kan pıhtısı oluşmuştu...hastalık geçirip geçirmediğimi sorunca belki gebelik için bi önemi vardır die söyledim..iyiki de söylemişim direk düşük tehlikesi yüzde 80......40 tane kan sulandırıcı iğne verdi sanırım gebeliğim boyunca hergün kullanıcam...folik asit ve b vitamini verdi....inşallah bu yüzden düşük yapmam korkuyorum....ooofffff offf....
Canım üzülme içini ferah tut.Bak iyiki gitmişsin doktora.Artık çok ilerledi tıp.Hiçbirşey olmaz Allah'ın izniyle.Üzülürsen o da tutunamaz anneciğine aman ha sen güçlü ol ki oda seni bırakmasın.İkinizde Allah'a emanet olun
güzel meleklerim benim herkese mrb, anca girmeye fırat bulabildim tuna gelmeden yazayım dedim.
bugün kontrolüm vardı çok şükür şimdilik herşey yolunda, bebeğimi ultrasonda gördüm daha 0,73 cm🙂) mercimek gibi bşy🙂) yine de onu orda görmek insanı çok mutlu ediyor Allah hepinize yaşatsın🙂) bu aralarda bulantı ve kasık ağrısı olabilir dedi doktor özellikle kasık ağrısı olursa dinlen çok yorma kendini dedi, hamişler dikkat edin kendinize nolur bu kasık ağrısı dinlen sinyali oluyomuş sonrasında Allah korusun kanama gelir dedi. o yüzden bu aralar dikkat etmeliymişim. şükür şimdilik ikisi de yok inş da olmaz.. yalnız çok ilginç yaa benim son adetim 20 mart ona göre 5+4 günlük hamişim ama ultrasona göre doktor 4+5 dedi tam anlayamadım neyse sağlıklı olsun da. 10 gün sonrasına çağırdı bir ihtimal kalp atışlarını duyabiliriz dedi bakalım heyecanla o randevumu bekleyeceğim🙂))
Tunacım vallahi hiç çocuğum yok ama bir yerde okumuştum ben.İlk hafta boş olarak sayılırmış.Çünkü yumurta ile spermin buluşması döllenmesi 1 hafta sürermiş.Şimdi düşününce doğru.Ufacık sperm tırman tırman tırman 1 haftada yumurtalıklara gidiyor Bebeişini görmenede çok sevindim.Aman çok yorma kendini.Bu ara hiç görüşemedik ,denk gelemedik merak etmiştim seni.Çok sevindim iyi olmana.Allah'a emanet olun.