Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

günaydın melekler....bu yeni gün hepimiz için yeni umutlar doğursun.....bu saatte girdim buraya çünkü gözümde bi gram uyku yok..dün sabah kan tahlili yaptırdım şu 10 dk. da açıklananlardan pozitif çıktı ama değer yazmıyo....akşam 4 de akay hastanesine gittim...direk ultrasona aldı ama kese falan gözükmedi üzüldüm....sonra doktor üzülmene gerek yok çünkü rhmin kalınlaşmış dedi..bununda gebeliğin işareti olduğunu söyledi...kan aldı tekrar bugun 10 gibi arayıp sonucunu öğrenicem uykusuzluğumun sebebi bu ....beni rahatsız eden diğer konuda 2009 da kolumda kan pıhtısı oluşmuştu...hastalık geçirip geçirmediğimi sorunca belki gebelik için bi önemi vardır die söyledim..iyiki de söylemişim direk düşük tehlikesi yüzde 80......40 tane kan sulandırıcı iğne verdi sanırım gebeliğim boyunca hergün kullanıcam...folik asit ve b vitamini verdi....inşallah bu yüzden düşük yapmam korkuyorum....ooofffff offf....

Canım üzülme içini ferah tut.Bak iyiki gitmişsin doktora.Artık çok ilerledi tıp.Hiçbirşey olmaz Allah'ın izniyle.Üzülürsen o da tutunamaz anneciğine aman ha sen güçlü ol ki oda seni bırakmasın.İkinizde Allah'a emanet olun

güzel meleklerim benim herkese mrb, anca girmeye fırat bulabildim tuna gelmeden yazayım dedim.
bugün kontrolüm vardı çok şükür şimdilik herşey yolunda, bebeğimi ultrasonda gördüm daha 0,73 cm🙂) mercimek gibi bşy🙂) yine de onu orda görmek insanı çok mutlu ediyor Allah hepinize yaşatsın🙂) bu aralarda bulantı ve kasık ağrısı olabilir dedi doktor özellikle kasık ağrısı olursa dinlen çok yorma kendini dedi, hamişler dikkat edin kendinize nolur bu kasık ağrısı dinlen sinyali oluyomuş sonrasında Allah korusun kanama gelir dedi. o yüzden bu aralar dikkat etmeliymişim. şükür şimdilik ikisi de yok inş da olmaz.. yalnız çok ilginç yaa benim son adetim 20 mart ona göre 5+4 günlük hamişim ama ultrasona göre doktor 4+5 dedi tam anlayamadım neyse sağlıklı olsun da. 10 gün sonrasına çağırdı bir ihtimal kalp atışlarını duyabiliriz dedi bakalım heyecanla o randevumu bekleyeceğim🙂))

Tunacım vallahi hiç çocuğum yok ama bir yerde okumuştum ben.İlk hafta boş olarak sayılırmış.Çünkü yumurta ile spermin buluşması döllenmesi 1 hafta sürermiş.Şimdi düşününce doğru.Ufacık sperm tırman tırman tırman 1 haftada yumurtalıklara gidiyor hahaha Bebeişini görmenede çok sevindim.Aman çok yorma kendini.Bu ara hiç görüşemedik ,denk gelemedik merak etmiştim seni.Çok sevindim iyi olmana.Allah'a emanet olun.

defne sarıgelin hg defnem başına gelenleri okudum çok üzüldüm ama vardır herşeyde bir hayır sıkma canını ohhhhh ne güzel evinin tadını çıkar dinlen belkide gelmiştir bebikin o istemiştir evde oturmanı hayırlısıolsun 🙂 sarıgelinim 19 yaşımda yeni evlendiğimde banada herkes sarı gelin diyordu onu anımsadım birden 🙂 nasılsın hamişim 🙂 sende benim gibi çok uyuyormusun ben resmen uykuyla savaşıyorum 🙂

lalezar bu net işi iyi olmuş valla senin. iyilik ne olsun beklemedeyim işte hayırlısı bakalım. senden naber adet devam ediyo dimi? benim şimdi çıkmam lazım malum iş var. sonra yine görüşürüz kızlar.

lalezar bu net işi iyi olmuş valla senin. iyilik ne olsun beklemedeyim işte hayırlısı bakalım. senden naber adet devam ediyo dimi? benim şimdi çıkmam lazım malum iş var. sonra yine görüşürüz kızlar.

Evet ediyor 1-2 güne biter artık 🙂
İşte bitince rahim filmi çekilecek bakalım ...
Görüşürüz canım bende çıkıyorum afiyet olsun ..

Canım ya valla bende heycanlıyım Allahım yardm etsin hepimize zor süreç.Ama yinede Allaha hayırlısı diyorum ...Ah canım inanıyorum heycan yaptığına canımsın:kiss:AYY yarın olcakmı olmiycakmı diye bekliycem şimdi😀

çitosum inşallah hamişsindir yaaa çok sevindim valla bence yarında olmassan ki inşallah olmassın bence bi kan testi yaptır merakta bırakma bizi duarım hep seninleeee

Evet yarın 3. günün gecikme olacak canım oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 🙂
Erkekler öyle hep temkinli, bir de bizim üzülmemize dayanamıyorlar ondan öyle diyorlar, ama sen yinede onuda yabana atma canım, olursa büyükkkkkkkkkkk süpriz olsun, yemin ederim kendim gibi heyecan yaptım, kalbim carpıyor yaaaaaa 😕

lalecim inşallah sende hamişsindir valla merakla bekliorum haberlerinizi artık bi test yap canım bence

şu anda yanlızım kimse yokk ve içim çok acıyorrr alahım isyan etmiyorumm ne olur benide bebksiz bırakma beni mahrum etme..AMİN..

bebekyüzlüm yalnız değilsin canım bizler hep seninleyiz bunu sakın unutma en yakın zamanda bebişinde gelecek inşallah cnm dularımız seninleeee

benim daha çoooook var koskoca dört gün.ama yarın sabırsızlık yapıp dışarı çıkarsam bitest alıp yapıcam napıyım huyum kurusun heray aynı şeyi yapıyorum kendime sözveriyorum ama dayanamıyorum 🙂yani illaki otek çizgiyi görücem görmezsem içim rahatetmiyo🙂varsada çıkmaz çünkü biliyorum ama boşuna kendimle savaşmıyım yapıcam nasıl olsa🙂🙂

yap kız defne bari sen yap ta merakımız gitsin inşallah hamişsindir cnm ya ama ben çok umutluyum senden sanki hamişsin gibi gelio inşallah hadi bakalımmmm

defne ve sarıgelin hoşgeldiniz kızlar.
defne sen de artık ev hanımlarına katıldın bizden biri gitti demek. hayırlısı olsun her işte bi hayır vardır. bebişlerimiz gelmiştir inşallah canım.
sarıgelin sen zonguldağın neresindesin merak ettim?

mavikedim merhaba gökçebey diye bir yerindeyim oldukça kötü bi yer belkide ben alışmadım gerçi 3 yıl sonra doğu görevimiz var burayı ararım herhalde >🙂)))

mrb canlar hepinize slmlar nasılsınız? ben öğlen güne gideceğim gitmeden bi bakıyım dedim. ayy ne çok yazmışsınız kızlar🙂) Allah muhabbetinizi artırsın🙂 yaklaşık 40 syf atmış nasıl okucam şimdi bennn🙂) neyse bakıcaz bi çaresine🙂 şimdi az az okuyayım ama çok vaktim yok. hepinizi kocaman öptüm...

hoşbuldm mavişim sorma valla bende çok uyuyorum akşamları yemekten sonra başım kalkmıyor sabahları ise sırf midem bulanıo die zorla uyuyorum eşimi yolladıktan sonra işe.. birdehalsizlik çok var inşallah kısa sürer bu durum... benimde kayınvalidem ve diğer tüm eşimin akrabaları sarıgelinim diyorlar aynen aslında tam sarı sayılmam saçlarım hürrem rengi şuanda ama gerçek rengim bal rengi tabiii 🙂))

defne sarıgelin hg defnem başına gelenleri okudum çok üzüldüm ama vardır herşeyde bir hayır sıkma canını ohhhhh ne güzel evinin tadını çıkar dinlen belkide gelmiştir bebikin o istemiştir evde oturmanı hayırlısıolsun 🙂 sarıgelinim 19 yaşımda yeni evlendiğimde banada herkes sarı gelin diyordu onu anımsadım birden 🙂 nasılsın hamişim 🙂 sende benim gibi çok uyuyormusun ben resmen uykuyla savaşıyorum 🙂

aynennn tunacım bende çok zor okudum baya birikmiş... günde o güzel mamalardan bizim içinde yeee olurmu kaç gündür kısır çekio cnm ama halsizlikten yapamadım gitti valla gururuma yediremiorum eski marifetli halim üşenmeyen halim gitti hamişlikten sonraaa ne zaman biter bu durum acaba ? alışkın değilimki bennn

mrb canlar hepinize slmlar nasılsınız? ben öğlen güne gideceğim gitmeden bi bakıyım dedim. ayy ne çok yazmışsınız kızlar🙂) Allah muhabbetinizi artırsın🙂 yaklaşık 40 syf atmış nasıl okucam şimdi bennn🙂) neyse bakıcaz bi çaresine🙂 şimdi az az okuyayım ama çok vaktim yok. hepinizi kocaman öptüm...

ohhh gelsin hamişler🙂 maşallah maşallah nisan ayı bereketli çıktı🙂 darısı tüm listeye...

🙂:nazar:🙂:nazar:🙂H A M İ Ş L E R İ M İ Z🙂:nazar:🙂:nazar:🙂

Aman nazar değmesin
1.salkım......................şubat hamişi :nazar:
2.tuvanna....................şubat hamişi :nazar:

3.aussie-angel...........şubat hamişi :nazar:
4.hazan_11...............şubat hamişi :nazar: son adet 7 şubat Antalya
5.esinerkan..........mart hamişi :nazar: son adet 1 mart Düzce 24 Okul öncesi öğrt.
6.burju.................mart hamişi :nazar:
7.sarı gelin.................mart hamişi :nazar: son adet 6 mart
8.sen-lin12121212.........mart hamişi :nazar:
9.çölmeleği..............mart hamişi :nazar: Mardin/Midyat 19
10.tunaa.......mart hamişi :nazar: son adet 20 mart Eskişehir 33 Resim öğrt. çok mutluyum🙂)))
11.mavişimbebekistiyor.......mart hamişi :nazar: İstanbul 41 Gayrımenkul danış.
12.tatu...............mart hamişi :nazar:
13.geweze............mart hamişi :nazar: Ankara 22 Üniv. öğrc.

14.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂
:salıncak:
1.pnr79..............19-20 şubat ??? Ses yok huu???
2.denfi................28 şubat ??? Ses yok huu???
3.little angel.....26 mart ??? İzmir Ses yok huu???

4.ranagül......................16 nisan ???

5.pirenses...............??? Afyon 26 Ev hanımı

6.rosemmm..............23 nisan ??? İzmir 33 Memur

7.simeli....................?

8.denizzzz..........25 nisan ??? Muğla/Fethiye 27 Muhasebe

9.kraliçearı...............26 nisan ???

10.çitos....................27 nisan ??? Yozgat

11.melodi_cn..............30 nisan-3 mayıs İstanbul 25 Ev hanımı
12.mavikedi.................1 mayıs Edirne 28 İngilizce öğrt.
13.koza....................2 mayıs Antalya 33
14.haziran13............2 mayıs İstanbul 35 Mühendis
15.defne defne.................2 mayıs Satış danışmanı
16.baharrrımmm..............3 mayıs Ardahan Güzellik uzmanı

17.gülparem...............3 mayıs Afyon 22 Üniv. öğrc.
18.gullu_23...................5 mayıs
19.yesi.....................5 mayıs 25
20.fatma mutlu.............6 mayıs Elazığ 21

21.burçemm.................6 mayıs Tekirdağ
22.sea34...................7 mayıs İstanbul
23.aymelek..............9 mayıs Erzurum 25 Hemşire
24.best_dream...........10 mayıs
25.beklenenbebiş..........11 mayıs 20
26.elçin&su.................12 mayıs
27.bembeyaz...............13 mayıs Konya 26 Memur
28.berna24..................15 mayıs
29.orjinal-catlaq............? İstanbul
30.ayşegül................19 mayıs
31.geveze.....................22 mayıs
32.yaseminnnnnnn........24 mayıs Kütahya 22 Ev hanımı
33.lalezar...................? Balıkesir 39 Memur

sheker_shey...............? Konya
sevde7...................?

Arkadaşlarımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere bebek müjdesi verirler...

arkadaşlarımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz, onlar da lütfen umutlarını kaybetmesinler:

elif_ecrin...................?
sılam_nisa.................? Türkçe öğrt.

adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...
adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.

önce listeyi yenileyeyim, okuyunca değişiklik olursa eklerim.

Geri