Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese hayırlı cumalar kızlar. benim 1 gün kaldı adete hayırlısı bakalım. çok ilginç bu ay bi rahatlık var içimde hala test yapmadım inşallah gelmiştir melişim bakalım hayırlısı.
LALEZAR,BEMBEYAZ,BEST_DREAM,AYŞEGÜL VEEEEE MAVİKEDİ nasılsınız pek sık karşılaşamıyoruz ben gördüğünüz gibi uykuya direniyorum ama nekadar dayanırım bilmiyorum 🙂hepinizi öptm 🙂
🙂 canım ben öncekilerde böyle olmamıştım sadece mide bulantısı vardı busefer kafamı yastıktan kaldıramıyorum 🙂 sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik 🙂 uyumak istemiyorummmmmmm .......
oyyy ablam bebişin sana kendini unutturmuyo rabbim sağ salim kucağina versin merak etme geçicek valla bende dün fenaydım üşütmüşüm sanırım bebiş korkuttu beni ama bugün çok şükür iyiyim hımmm senin yerim bebişini uyumak istemiyo anne yeter uyuma bebiş kalk
hımm anladım zatide benkim yeğenindr dedim allah bağişlasın çok tatlı maşallah allah bahtını açık etsin hayırlısıylada kardeş versin o minik tatlı cadıya
herkese hayırlı cumalar kızlar. benim 1 gün kaldı adete hayırlısı bakalım. çok ilginç bu ay bi rahatlık var içimde hala test yapmadım inşallah gelmiştir melişim bakalım hayırlısı.
LALEZAR,BEMBEYAZ,BEST_DREAM,AYŞEGÜL VEEEEE MAVİKEDİ nasılsınız pek sık karşılaşamıyoruz ben gördüğünüz gibi uykuya direniyorum ama nekadar dayanırım bilmiyorum 🙂hepinizi öptm 🙂
TUNACIMMMM sende bebişinle ilk karşılaşmanı yapmışsın hadi hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin inşallah yalnız haftasında bir gariplik yokmu seninle benim aram 2 gün acaba yumurtlamamı farklı oldu doktor bana 25 aralık dedi doğum tarihime çin takvimindede erkek çıkıyor 🙂sen baktınmı ne derece doğru bilmiyorum ama yinede baktım 🙂
mavişim iyiyim çok şükür. beklemedeyim yazdığım gibi 1 kaldı hayırlısı bakalım. sen ve minişin nasılsınız hep uyutuyo seni o pıtırcık bize bırakmıyo artık. uyuyun da büyüyün bakalım canım.