Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

çitosssssssssssssssssssssssssssss nirdesin yakalarsam mucukk mucukkk hee

rabbim inş göndermişdr meleğini inş
bişeyi kırk kere söyleyince olurmuş

çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamişçitos hamişçitos hamişçitos hamişçitos hamiş çitos hamiş çitos hamişçitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamişçitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rabbim duarımızı kabul buyur sen merhametlilerin en merhametlilisisin

🙂 canım ben öncekilerde böyle olmamıştım sadece mide bulantısı vardı busefer kafamı yastıktan kaldıramıyorum 🙂 sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik 🙂 uyumak istemiyorummmmmmm .......

oyyy ablam bebişin sana kendini unutturmuyo rabbim sağ salim kucağina versin merak etme geçicek valla bende dün fenaydım üşütmüşüm sanırım bebiş korkuttu beni ama bugün çok şükür iyiyim hımmm senin yerim bebişini uyumak istemiyo anne yeter uyuma bebiş kalk hahaha

Amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnn 🙂
ben heç anlamdım iyi mi kötü hahahaha

sınav sonuçlarını yazmışın emme

yok bitanem daha ilk bebişim olcak rabbim nasip ederse inş senin varmı bebiş[/QUOTE

Evet canım benim 5 yaşında bir kızım var. Fotoğraftaki cadı benim kızım

hımm anladım zatide benkim yeğenindr dedim allah bağişlasın çok tatlı maşallah allah bahtını açık etsin hayırlısıylada kardeş versin o minik tatlı cadıya

herkese hayırlı cumalar kızlar. benim 1 gün kaldı adete hayırlısı bakalım. çok ilginç bu ay bi rahatlık var içimde hala test yapmadım inşallah gelmiştir melişim bakalım hayırlısı.

sana da hayırlı cumalar
ohhhh rahat olman iyi bitanem demekki yakındır meleğinin gelmesi inş beklenmeyen adetin gelmezde bebişin gelmişdr mavim

LALEZAR,BEMBEYAZ,BEST_DREAM,AYŞEGÜL VEEEEE MAVİKEDİ nasılsınız pek sık karşılaşamıyoruz ben gördüğünüz gibi uykuya direniyorum ama nekadar dayanırım bilmiyorum 🙂hepinizi öptm 🙂

iyiyiz çok şükür canım yerim o bebişi pek tembel çıktı yahuu hahahaha

Geri