ewtt içime doguyorrrrr ve cok güzel birgün senin 6 mayıs ben içimden bişi geçti baktım senmişsin hatta dua istedim ogün senden yazdım ben panele burcem 6 mayıs bize dua ett diye görmedinmi???
Shekerim canımm orjimm sağolun canlar valla halsizim yorgunum korkuluyum heycanlıyım umarım yarın buraya güzel haberler yazmak nasip olur İnanıyorum şhekerim inanmazmıyım inanmasam buraya yazıp paylaşırmıyım canlarım benim çok seviyorum sizi
Shekerim canımm orjimm sağolun canlar valla halsizim yorgunum korkuluyum heycanlıyım umarım yarın buraya güzel haberler yazmak nasip olur İnanıyorum şhekerim inanmazmıyım inanmasam buraya yazıp paylaşırmıyım canlarım benim çok seviyorum sizi
kıslar ben yavaş yavaş çıkıyom sancmla birlikte bulantım başladı şikayet olmasn.Ama bu adet sancısını ben hep çekerim böle.Delirtir beni.Sizi çok öpüyorum tek tek kocaman kocaman.Rabbime emanet olun çitosummm cnmm inşallah ben bi dahaki girişimde hayrlı haberlerini okurum bitanm.Kızlar RABBİM yar yardmcnz olsn.Defne bu arada ben yokum dye kaytarma
ben böle yoklarm heee.Bu arada defne sende de bişe olursa bnm profilime yaz ben yetişemiyom sayfalara çünkü.Orjim eşine de geçmiş olsn ALLAH kavuştursn ayrıcana🙂🙂ayyy bn fena oldm ALLAHa emanetsnz
yazmıştımmmmmmmmmmm burcem 6 mayıs senin regl günün bol bol dua ettttttttttttttttttttttttttttttt die ama görmemişsin galiba saglık olsun canımm edersin 6 mayısta artıkk