Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ay canım seni nasıl unutdum bilmiyorum tabiii birde seker mi şeker bide sheker_sheyimiz var
aklıma gelmişken sarı gelin hazan11 haziran13 sizleride çook seviyorum dualarım sizlerle olacakkkkkkk :kiss:
Tatlm takılıyom öle hee🙂bu arada mekan değişikliği çok iii geliyomş.Bende mersine biraz bu yüzden geldm.İlk hamileiliğimde de mersin dönüşü hamiş olmştm.Kendine iii bak inşallah hayırlı haberlerini alırız.Kocişini yalnz bırakma fazla emi🙂🙂

yolun acık olsun bizde seni özlicez aklımız sende olacak tamm mı melegin kendini fazla yorma git annenin o güzel ellerindende öp yerimize allahım seninle olsun canımmm inşallah sende döndügünde güzel haberlerle gelirsin inşallah yolun acık olsun arkadaşımm
inşallah canımsendende güzel haberler bekliyorum tabbii çalışmalrı boşlama :kiss:
Kızlar hepiniz hoş geldiniz şhekerim çok geçmiş olsun rabbim sana şifa ve hayırlı evlatlar versin topiğimizde evlat isteyen hiç kimse evlatsız kalmasın çok özledim seni :kiss:

yasemin nasılsın canım iyimisin)
iyiyim melegim yolculuk heyecanı bastı oy oyo oyyyyyyyyy
Yasemin yolun açık olsun canım kendine iyi bak gitmeden önce benle ilgili haberi duydunmu ??Şhekerr yazdım canım görmedinmi
hayır malegim görmedim.önceki sayfaları hiç bakmadım.
haber yoksa adetinin geçmesimi. eger öyleyse heyecanım 2ye katlandı bakk şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

inşallah canımsendende güzel haberler bekliyorum tabbii çalışmalrı boşlama :kiss:

iyiyim melegim yolculuk heyecanı bastı oy oyo oyyyyyyyyy

hayır malegim görmedim.önceki sayfaları hiç bakmadım.
haber yoksa adetinin geçmesimi. eger öyleyse heyecanım 2ye katlandı bakk şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

inşallah canım tam gaz devam ediyoz sendende ii haber beklioz bak citos ablam hamil olacak döndügünde

Shekerim test yaptım bu gün çıkmadı sence normalmi son 3 ayın tarihi 10 8 2 napıcam şheker bu ay programlı bişeyde yapmadımki çok heycanlıyım ve merak ediyorum testte sadece tek çizgi başka yok 🙁
Balım valla bilmiyom ki.Ama bzen testte çıkamyıp kanda çıkabiliyomş.Bu ay farklı bişe yaşadn mı??sen ban belirtileri falan yaz dikkatini çeken bişeler oldysa falaN.Cnmsnnn yaaa inşallah hamişsndr cnm inşallah.Sen bi hamiş ol da biz kendmzden daha çok sevncez sana emin ol

Tatlm takılıyom öle hee🙂bu arada mekan değişikliği çok iii geliyomş.Bende mersine biraz bu yüzden geldm.İlk hamileiliğimde de mersin dönüşü hamiş olmştm.Kendine iii bak inşallah hayırlı haberlerini alırız.Kocişini yalnz bırakma fazla emi🙂🙂
benimde korkum o yumurtlama günümü kaçırmam inşallah dualarınıza ihtiyacim var doktoroda çıkacagım bu arada inşallah hayırlı haberler alırımmm aminnnnnnnnnn
iyi gecelerrr

Geri