Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

tatlım çokgüzel biryazı paylaşmışsın eline sağlık🙂inan birden çokduygulandım..
aa demek adın sevda .sevda çok sevdiğim birarkadaşımın adı🙂ama sevdede birokadar güzel🙂
yasemincimmmm bende seni seviyorum hayatım🙂
ay ablacım ya inşallah yarınıda atlattıkmı tamamdır diye düşüünüyorum.hayırlısıyla yap bitestde hayırlı haberler ver bizede🙂

benim daha çoooook var koskoca dört gün.ama yarın sabırsızlık yapıp dışarı çıkarsam bitest alıp yapıcam napıyım huyum kurusun heray aynı şeyi yapıyorum kendime sözveriyorum ama dayanamıyorum 🙂yani illaki otek çizgiyi görücem görmezsem içim rahatetmiyo🙂varsada çıkmaz çünkü biliyorum ama boşuna kendimle savaşmıyım yapıcam nasıl olsa🙂🙂

Canlarım ne diyeceğimi bilemiyorum ÇOK heycanlıyım canlarım 2 haziranda 16. evlilik yılımı kutluycam.İnşallah 16.yılda eşime hayırlı bir evlat hediye ederim

Lalezar olmadım canım ama çok duyguluyum ağlamaklıyım umarım bizi yanıltmaz ve umarım geçte olsa evladıma kavuşurum.TÜM KALBİMLE HEPİNİZ İÇİN DUAM ŞU RABBİM BENİ BEKLETTİĞİ KADAR HİÇ BİRİNİZİ BEKLETMESİN amin..Hepinizin dua ettiğine eminim dualarınızı üzerimden eksik etmeyin olurmu

vallahi sende bendensin ben hepinize bol bol dua ediyom bak citos ayy yemin ederim kendimi unuttum burcem yazacagıma citos yazdım yeminle allah yazdırdır sölemiyom bende sırrr
bak sende olacan görr ama cok büyük bir his burcem cünkü adeti cok güzel birgüne denk gellmiş rabbimizin kapısının acık oldugu günnn 6 mayıs 🙂 inşallahhhh oda hamiş olacak sende benden ümit yok mayıstaaa ama sizler olacaksınız

inşallah olacak inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rabbim 🙂 inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kendimden cok istiyom inan abla sana

heeeeeeeeeey bn geldmmmmm..Ama ağrıyla sancıyla geldm 🙁🙁acaip sancm var adet sancısı.Bugün oldm .Ablamda kalıyorum bugün de net var ve girebldm şükür.Sizi ok özledimmmmm.Kızlar ben bu adet sancısından nefret ediyorum yaaa beni yatak döşek yatırıyo delirtiyo yaaaaaaaaaaaaaa