Uzaklarda bir köyde, kocası, çocuğu dogmadan ölmüş,
tek başına yaşayan hamile bir... kadın kendisine arkadaş
...olması açısından dağda yaralı olarak bulduğu bir gelinciği
evinde beslemeye baslar.
Gelincik kadının yanından bir an bile ayrılmaz. Her ne kadar evcil bir hayvan olmasa da, oldukça uysallaşır.Bir kaç ay sonra kadının çocuğu doğar.
Tek başına tüm zorluklara göğüs germek ve yavrusuna bakmak
zorundadır.
Günler geçer ve kadın bir gün birkaç dakikalığına da olsa evden ayrılmak ve yavrusunu evde bırakmak zorunda kalır. Gelincikle bebek evde yalnız kalmışlardır. Aradan biraz zaman geçer ve anne eve gelir. Gelinciği ve kanlı ağzını görür. Anne çıldırmışçasına gelinciğe saldırır ve oracıkta öldürür hayvanı. Tam o sırada içerdeki odadan bir bebek sesi duyulur.
Anne odaya yönelir... Ve odada beslediği beşiğin içindeki bebeği ve bebeğin yanında duran parçalanmış bir yılanı görür.
Einstein’ in bir sözü vardır; “ İnsanlardaki önyargıyı parçalamak benim
atomu parçalamamdan çok daha zor.
çitoş sen kaç yaşındasın burda hepimiz abla dioz ama yaşını bilmiyoz.savdınmı misafirleri.nası yorulmuşsundur.öptüm yanaklarından.ben 23 yaşındayım.adım sevda ama sevde olmasını isterdim hep kısmet burda koymakmış.görüşürüz kızlar.
Kızlar Merhaba TOPLUCA okadar yazdım olmadı😕 geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun canlarım şükür kazasız belasız misafiri atlattım ama çok yoruldum.HEPİNİZE AYRI AYRI YAZMAK İTİYORDUM ama olmadı🙁SEVDECİM 33 YAŞINDAYIM .
Kızlar inanamadığım bir şey oldu canlarım adetim gelmedi ve sancım durdu.Şimdi test yaptım preseed almıştım ya iki kutu o iki kutu için 4 test vermişler.TEST yaptımm ama negatif hoş hamile kalsamda inanmam dediğim gibi bana dua edin canlar son 3 adet tarihimi nete yazdım beklediğim gibi 27 yazdı dualarınıza ihtiyacım var canlarım sadece az bir leke başka bir şey yok acaba niye böyle oldukii çok heycan ve stres yapıyom 😕 Sizi kendime yakın bulduğum için bilin istedim ne olur dua etmeyi unutmayın bana
benim daha çoooook var koskoca dört gün.ama yarın sabırsızlık yapıp dışarı çıkarsam bitest alıp yapıcam napıyım huyum kurusun heray aynı şeyi yapıyorum kendime sözveriyorum ama dayanamıyorum 🙂yani illaki otek çizgiyi görücem görmezsem içim rahatetmiyo🙂varsada çıkmaz çünkü biliyorum ama boşuna kendimle savaşmıyım yapıcam nasıl olsa🙂🙂
Canlarım ne diyeceğimi bilemiyorum ÇOK heycanlıyım canlarım 2 haziranda 16. evlilik yılımı kutluycam.İnşallah 16.yılda eşime hayırlı bir evlat hediye ederim
Lalezar olmadım canım ama çok duyguluyum ağlamaklıyım umarım bizi yanıltmaz ve umarım geçte olsa evladıma kavuşurum.TÜM KALBİMLE HEPİNİZ İÇİN DUAM ŞU RABBİM BENİ BEKLETTİĞİ KADAR HİÇ BİRİNİZİ BEKLETMESİN amin..Hepinizin dua ettiğine eminim dualarınızı üzerimden eksik etmeyin olurmu
benim daha çoooook var koskoca dört gün.ama yarın sabırsızlık yapıp dışarı çıkarsam bitest alıp yapıcam napıyım huyum kurusun heray aynı şeyi yapıyorum kendime sözveriyorum ama dayanamıyorum 🙂yani illaki otek çizgiyi görücem görmezsem içim rahatetmiyo🙂varsada çıkmaz çünkü biliyorum ama boşuna kendimle savaşmıyım yapıcam nasıl olsa🙂🙂
vallahi sende bendensin ben hepinize bol bol dua ediyom bak citos ayy yemin ederim kendimi unuttum burcem yazacagıma citos yazdım yeminle allah yazdırdır sölemiyom bende sırrr
bak sende olacan görr ama cok büyük bir his burcem cünkü adeti cok güzel birgüne denk gellmiş rabbimizin kapısının acık oldugu günnn 6 mayıs 🙂 inşallahhhh oda hamiş olacak sende benden ümit yok mayıstaaa ama sizler olacaksınız
Canlarım ne diyeceğimi bilemiyorum ÇOK heycanlıyım canlarım 2 haziranda 16. evlilik yılımı kutluycam.İnşallah 16.yılda eşime hayırlı bir evlat hediye ederim
Lalezar olmadım canım ama çok duyguluyum ağlamaklıyım umarım bizi yanıltmaz ve umarım geçte olsa evladıma kavuşurum.TÜM KALBİMLE HEPİNİZ İÇİN DUAM ŞU RABBİM BENİ BEKLETTİĞİ KADAR HİÇ BİRİNİZİ BEKLETMESİN amin..Hepinizin dua ettiğine eminim dualarınızı üzerimden eksik etmeyin olurmu
inşallah olacak inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rabbim 🙂 inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kendimden cok istiyom inan abla sana
heeeeeeeeeey bn geldmmmmm..Ama ağrıyla sancıyla geldm 🙁🙁acaip sancm var adet sancısı.Bugün oldm .Ablamda kalıyorum bugün de net var ve girebldm şükür.Sizi ok özledimmmmm.Kızlar ben bu adet sancısından nefret ediyorum yaaa beni yatak döşek yatırıyo delirtiyo yaaaaaaaaaaaaaa