kızzz çatlak ağlattın beni canımmmmmmmmmmmmmm bitanem benim ya ağlama kuzum sen çok mutlu herdaim duamdasın iyiki tanımışim seni çok seviyoz oğluşum ve ben aminnn güzelim inş mevlam sanada nasip eder güzelim benim
ayyy bak ya ben hamişim falan demem yolarım o müdürü benim defnemi üzmek ağlatmak neymiş gösteririm ona
ayy maşallah baya büyümüş heray değişiyo tatlım varya insan şoke oluyo rabbim bütün meleklerime nasip etsin
bizde seni yeriz meleğim darısı başina inş
kıs sus canını yirim senin daha bebiş yapcan kocişinle bebişinle mutlu mutlu yaşiycan inş gülüm
yav ablam sen cok yaşa emi kıyamm aglama ama sen öle diyince ben cok duygulandım abla inan anlatamm göz yaşlarıma hakim olamadım asıl ben iiyiki senin gibi birini tanımışım biliom ablacım duanda oldugumu sende benim duamdasın rabbim gönlüne göre versin döv ablam senin vurdugun yerde güller acar sen okadar ii kalplisinki rabbim o kalbinin güzelliginin vurdugu yüzünü hiç soldurmasın hiç üzdürmesin amin allahıma seni emanet ediyom oo sana cok ii baksın zor zamanında sana hızır gibi yetişsin ablam seni cok seviyommmmm ve diger ablalarımıda cok rabbim şahitttt öptüm bebeişinle seni ablacımmm