Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

kızzz çatlak ağlattın beni canımmmmmmmmmmmmmm bitanem benim ya ağlama kuzum sen çok mutlu herdaim duamdasın iyiki tanımışim seni çok seviyoz oğluşum ve ben aminnn güzelim inş mevlam sanada nasip eder güzelim benim

ayyy bak ya ben hamişim falan demem yolarım o müdürü benim defnemi üzmek ağlatmak neymiş gösteririm ona

ayy maşallah baya büyümüş heray değişiyo tatlım varya insan şoke oluyo rabbim bütün meleklerime nasip etsin

bizde seni yeriz meleğim darısı başina inş

kıs sus canını yirim senin daha bebiş yapcan kocişinle bebişinle mutlu mutlu yaşiycan inş gülüm

yav ablam sen cok yaşa emi kıyamm aglama ama sen öle diyince ben cok duygulandım abla inan anlatamm göz yaşlarıma hakim olamadım asıl ben iiyiki senin gibi birini tanımışım biliom ablacım duanda oldugumu sende benim duamdasın rabbim gönlüne göre versin döv ablam senin vurdugun yerde güller acar sen okadar ii kalplisinki rabbim o kalbinin güzelliginin vurdugu yüzünü hiç soldurmasın hiç üzdürmesin amin allahıma seni emanet ediyom oo sana cok ii baksın zor zamanında sana hızır gibi yetişsin ablam seni cok seviyommmmm ve diger ablalarımıda cok rabbim şahitttt öptüm bebeişinle seni ablacımmm

selammmmmmmmmm millett ben geldim kocam gitti sabaha kadar sizlerleyim ben ama durun arkadaşlarımın yazdıgı cvp ları yazıyı geliom gewezem hamişim anacım nasılsın kuşum nasıl gidiyor bitanem hamişimizzz bakalımmm inşallah cok iisindirrr

sağol yesicim evet herşeyde bir hayır vardır sağol güzelim🙂

yer siyah gök beyaz şampiyon beşiktaş(gönüllerin şampiyonu yabi🙂)

aşk olsun ben niye yokum yoklamada🙁

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim ablacım.ne dedim ben sana heyecan bitmezzzz.şimdide gelecek randevu heyecanı🙂allah eksikliğini göstermasin zaten 🙂

çok sağol ablacım merve ben allah kabuletsin senin duan dahaçok kabulolur et tabi çok sevinirim🙂vayy demek erkekimiz olcak ha hadi bakalım🙂

hamilelik bastı seni burçin ondandır🙂🙂

sağol güzelim merakettiğin için geçti tatlım önemli değil kısacası işsiz kaldım🙂

sağol orji ben 2 saat anlattım derdimi sen 10 kelimeyle özetlemişsin🙂süpersin

mis kokmuşsun melodi sıhhatler olsun🙂
hahaha ee ne yağıyım oo arada kapı calıyordu kocacıgım geldide ben pc kullanmıyom onun yanında kızıyorda izinsiz giriyom hahaha ama nasıl anlatmışım anlatmak istedigin olursa bana söleyim 10 cümleyle anlatayım hahaha

yorulursun abii melegim bu kadar kişinin yüregi heyecandan pırpır etdi senin sayende.onların yorgunlugu vardır üzerinde..🙂🙂

aminn meleğim sizlerin ardından gelecegiz bizde inşallah...benim adımm yasemin zaten bellide sana söyliyem dedim. tekra çok teşekkür ederim duaların içinnn

çatlaklıgın tedaviside yokk napsazkii🙂

ay ablacıgım senin adına çook sevindimm
rabbimsag salim eline versinn
şittt ne detavisi kız biz catlaqız matlaqız bizi büle sevin ayolll

Geri