inşallah içime dogan olacak inşallah ablam benim yorma stres yapma tamm mı duam seninle ben bol bol dua ediyom sana ayyy allahım cok heyecanlandım vallahi ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhh allahımmmmmmmmmm bagırmak istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hadi inşallah rabbim dua ediyom sana şimdi hemen sabaha kadarda edecem allahım citos ablamı hamiş yap saglıklı hayırlı evlat nasip ett amin amin amin allahım 6 mayıs hızdıllah için rabbim neolurrrr sen şimdiden kabul eyle duamıı amin aminn aminn hadi bekliom 4 ay 10 ayy yok yok 1000 gözle ablam haberini belki yerleşme kanamsıdır amnın amnınKızlar Merhaba TOPLUCA okadar yazdım olmadı😕 geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun canlarım şükür kazasız belasız misafiri atlattım ama çok yoruldum.HEPİNİZE AYRI AYRI YAZMAK İTİYORDUM ama olmadı🙁SEVDECİM 33 YAŞINDAYIM .
Kızlar inanamadığım bir şey oldu canlarım adetim gelmedi ve sancım durdu.Şimdi test yaptım preseed almıştım ya iki kutu o iki kutu için 4 test vermişler.TEST yaptımm ama negatif hoş hamile kalsamda inanmam dediğim gibi bana dua edin canlar son 3 adet tarihimi nete yazdım beklediğim gibi 27 yazdı dualarınıza ihtiyacım var canlarım sadece az bir leke başka bir şey yok acaba niye böyle oldukii çok heycan ve stres yapıyom 😕 Sizi kendime yakın bulduğum için bilin istedim ne olur dua etmeyi unutmayın bana