Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Kızlar Merhaba TOPLUCA okadar yazdım olmadı😕 geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun canlarım şükür kazasız belasız misafiri atlattım ama çok yoruldum.HEPİNİZE AYRI AYRI YAZMAK İTİYORDUM ama olmadı🙁SEVDECİM 33 YAŞINDAYIM .

Kızlar inanamadığım bir şey oldu canlarım adetim gelmedi ve sancım durdu.Şimdi test yaptım preseed almıştım ya iki kutu o iki kutu için 4 test vermişler.TEST yaptımm ama negatif hoş hamile kalsamda inanmam dediğim gibi bana dua edin canlar son 3 adet tarihimi nete yazdım beklediğim gibi 27 yazdı dualarınıza ihtiyacım var canlarım sadece az bir leke başka bir şey yok acaba niye böyle oldukii çok heycan ve stres yapıyom 😕 Sizi kendime yakın bulduğum için bilin istedim ne olur dua etmeyi unutmayın bana
hoppa inşallah içime dogan olacak inşallah ablam benim yorma stres yapma tamm mı duam seninle ben bol bol dua ediyom sana ayyy allahım cok heyecanlandım vallahi ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhh allahımmmmmmmmmm bagırmak istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hadi inşallah rabbim dua ediyom sana şimdi hemen sabaha kadarda edecem allahım citos ablamı hamiş yap saglıklı hayırlı evlat nasip ett amin amin amin allahım 6 mayıs hızdıllah için rabbim neolurrrr sen şimdiden kabul eyle duamıı amin aminn aminn hadi bekliom 4 ay 10 ayy yok yok 1000 gözle ablam haberini belki yerleşme kanamsıdır amnın amnın ohyandan ohyandan

sağol yesicim evet herşeyde bir hayır vardır sağol güzelim🙂

yer siyah gök beyaz şampiyon beşiktaş(gönüllerin şampiyonu yabi🙂)

aşk olsun ben niye yokum yoklamada🙁

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim ablacım.ne dedim ben sana heyecan bitmezzzz.şimdide gelecek randevu heyecanı🙂allah eksikliğini göstermasin zaten 🙂

çok sağol ablacım merve ben allah kabuletsin senin duan dahaçok kabulolur et tabi çok sevinirim🙂vayy demek erkekimiz olcak ha hadi bakalım🙂

hamilelik bastı seni burçin ondandır🙂🙂

sağol güzelim merakettiğin için geçti tatlım önemli değil kısacası işsiz kaldım🙂

sağol orji ben 2 saat anlattım derdimi sen 10 kelimeyle özetlemişsin🙂süpersin

mis kokmuşsun melodi sıhhatler olsun🙂
ins canımm allahtan hayırlısı🙂

Kızlar Merhaba TOPLUCA okadar yazdım olmadı😕 geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun canlarım şükür kazasız belasız misafiri atlattım ama çok yoruldum.HEPİNİZE AYRI AYRI YAZMAK İTİYORDUM ama olmadı🙁SEVDECİM 33 YAŞINDAYIM .

Kızlar inanamadığım bir şey oldu canlarım adetim gelmedi ve sancım durdu.Şimdi test yaptım preseed almıştım ya iki kutu o iki kutu için 4 test vermişler.TEST yaptımm ama negatif hoş hamile kalsamda inanmam dediğim gibi bana dua edin canlar son 3 adet tarihimi nete yazdım beklediğim gibi 27 yazdı dualarınıza ihtiyacım var canlarım sadece az bir leke başka bir şey yok acaba niye böyle oldukii çok heycan ve stres yapıyom 😕 Sizi kendime yakın bulduğum için bilin istedim ne olur dua etmeyi unutmayın bana
çitos ablacımm inşş hamişsindirr allah o güsel gönlüne göre versinnnnn dualarımız seninle öpüyormm senii

burcem anam gitme bir yere bugün gece bizim cışdıracaz sitede yarında ablalarımızı cıldırtacazzzzzzzzzzzzzzz
tamam ben burdayimm tatlimm normalde bugünn bebek çalişma günümm var ama okadar halsizimmm kiiiii istemiyormmmhahaha

:baby::baby: YaV bİşİ dİcEm ESİN AbLa nErDe BeN Onu mErAk eDiYoM YhU
:baby::baby:

Şansa bak lalem meleklerim ortada yok hisedin beni melekler dualarınıza ihtiyacım var 🙂çitosunuz %1de olsa ümitli bu gün

Bbekyüzlüm inşallah meleğim benim rabbim hepimize nasip etsin inan inanasım gelmiyor.Canım kafam acabalarla dolu keşke hamiş olsam da hepinize ümit olsam benim gibilere ümit olsam ..Lalemmm bak eşim yok diyor regl olacan diyor 😀 artık ümit etmiyeyim diyemi öyle söylüyor bilmiyorum ama sakin hiç heycanlıda değil ona bakıyorumda sanırım hayal kırıklığı istemediği için böyle davranıyr.

Hepinizden dua bekliyorum canlarım şimdi iki gün geçmiş dimi lalem yarın 3 mü olcak😕 kafam Allak bullak

Lalemm canımmm Allahım razı olsun inşallah canım yeminle hayal kurmak istemiyorum bu ay düzenli bişey olmadı yumurtada yoktu leke gelmişti yok temzim şimdi sancıda durdu test yaptım çıkmadı sence olabilirmi çok heycanlanıyorum bak son üç tarihi yazmıştım aynını sana yazıyom 10 şubat 8 mart 2 nisan ne olabilr sence 😕

Canım ya valla bende heycanlıyım Allahım yardm etsin hepimize zor süreç.Ama yinede Allaha hayırlısı diyorum ...Ah canım inanıyorum heycan yaptığına canımsın:kiss:AYY yarın olcakmı olmiycakmı diye bekliycem şimdi😀
ay aman sen varya sen ablacım benim sen hep benim dilimdesin rabbim şahit evi topluyom aklımdasın hamiş görüyom aklımdasın siteye giriyom gözüm seni arıyorrr inann bak olmucan yarında rabbim verdi melegini görecen bakkk seni 10000 gözle bekliom ben haberini bir an önceee inşallah duam seninle şimdi abdest alıp meryem süresi okuyayım san ve yasinnn

ay aman sen varya sen ablacım benim sen hep benim dilimdesin rabbim şahit evi topluyom aklımdasın hamiş görüyom aklımdasın siteye giriyom gözüm seni arıyorrr inann bak olmucan yarında rabbim verdi melegini görecen bakkk seni 10000 gözle bekliom ben haberini bir an önceee inşallah duam seninle şimdi abdest alıp meryem süresi okuyayım san ve yasinnn

allah kabul etsin canımm

Geri