Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

inşallah içime dogan olacak inşallah ablam benim yorma stres yapma tamm mı duam seninle ben bol bol dua ediyom sana ayyy allahım cok heyecanlandım vallahi ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhh allahımmmmmmmmmm bagırmak istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hadi inşallah rabbim dua ediyom sana şimdi hemen sabaha kadarda edecem allahım citos ablamı hamiş yap saglıklı hayırlı evlat nasip ett amin amin amin allahım 6 mayıs hızdıllah için rabbim neolurrrr sen şimdiden kabul eyle duamıı amin aminn aminn hadi bekliom 4 ay 10 ayy yok yok 1000 gözle ablam haberini belki yerleşme kanamsıdır amnın amnın

ins canımm allahtan hayırlısı🙂

çitos ablacımm inşş hamişsindirr allah o güsel gönlüne göre versinnnnn dualarımız seninle öpüyormm senii

burcem anam gitme bir yere bugün gece bizim cışdıracaz sitede yarında ablalarımızı cıldırtacazzzzzzzzzzzzzzz
tamam ben burdayimm tatlimm normalde bugünn bebek çalişma günümm var ama okadar halsizimmm kiiiii istemiyormmm

YaV bİşİ dİcEm ESİN AbLa nErDe BeN Onu mErAk eDiYoM YhU

Şansa bak lalem meleklerim ortada yok hisedin beni melekler dualarınıza ihtiyacım var 🙂çitosunuz %1de olsa ümitli bu gün

ay aman sen varya sen ablacım benim sen hep benim dilimdesin rabbim şahit evi topluyom aklımdasın hamiş görüyom aklımdasın siteye giriyom gözüm seni arıyorrr inann bak olmucan yarında rabbim verdi melegini görecen bakkk seni 10000 gözle bekliom ben haberini bir an önceee inşallah duam seninle şimdi abdest alıp meryem süresi okuyayım san ve yasinnn

allah kabul etsin canımm