yorulursun abii melegim bu kadar kişinin yüregi heyecandan pırpır etdi senin sayende.onların yorgunlugu vardır üzerinde..🙂🙂kızlarr ben çıkıomm biraz dinleneyimm valla bugünn çok halsizimm hiçbişe yapasımmm yoktu yemek te yapmadımmmmm ne olacak benimm bu halimmmm hiç bilmemuzandiğimm yerde sizinle sohbet ediyommmm sizleri seviyormmmm çok yazmayin ha sonra okuması zor oluyoooo allaha emanet ediyormm hepinizi
aminn meleğim sizlerin ardından gelecegiz bizde inşallah...benim adımm yasemin zaten bellide sana söyliyem dedim. tekra çok teşekkür ederim duaların içinnnkızlarrrr ben bir duaya başladım hamiş kalmak isteynler için bana gerçek isminizi özelden atın liste yapıcam ona göre tek tek dua etmek istiyorum mevlam sizede nasip etsin inş herzaman duamdasınız ama bu dua biraz etkiliymiş hepinize okumak istiyorum sizi çokkkkkkk seviyorum
buarada bebişimin cinsiyetini öğrendik oğluşum olucakmış darısı sizlere inş
çatlaklıgın tedaviside yokk napsazkii🙂btızma bana tızmaaaaa 🙂ben ezeldendirr çatlağimdaaa çatlağinn sayesinde biraz daha çatladimmmmmmmm🙂
ay ablacıgım senin adına çook sevindimmgüzel meleklerim benim herkese mrb, anca girmeye fırat bulabildim tuna gelmeden yazayım dedim.
bugün kontrolüm vardı çok şükür şimdilik herşey yolunda, bebeğimi ultrasonda gördüm daha 0,73 cm🙂) mercimek gibi bşy🙂) yine de onu orda görmek insanı çok mutlu ediyor Allah hepinize yaşatsın🙂) bu aralarda bulantı ve kasık ağrısı olabilir dedi doktor özellikle kasık ağrısı olursa dinlen çok yorma kendini dedi, hamişler dikkat edin kendinize nolur bu kasık ağrısı dinlen sinyali oluyomuş sonrasında Allah korusun kanama gelir dedi. o yüzden bu aralar dikkat etmeliymişim. şükür şimdilik ikisi de yok inş da olmaz.. yalnız çok ilginç yaa benim son adetim 20 mart ona göre 5+4 günlük hamişim ama ultrasona göre doktor 4+5 dedi tam anlayamadım neyse sağlıklı olsun da. 10 gün sonrasına çağırdı bir ihtimal kalp atışlarını duyabiliriz dedi bakalım heyecanla o randevumu bekleyeceğim🙂))
rabbimsag salim eline versinn
tunanın saat kaçtaydı arkadaşlar randevusu ben onu çok merAK Ediyorum bi gelsede duysak güzel haberleriniii