Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

yorulursun abii melegim bu kadar kişinin yüregi heyecandan pırpır etdi senin sayende.onların yorgunlugu vardır üzerinde..🙂🙂
aminn meleğim sizlerin ardından gelecegiz bizde inşallah...benim adımm yasemin zaten bellide sana söyliyem dedim. tekra çok teşekkür ederim duaların içinnn
btızma bana tızmaaaaa 🙂ben ezeldendirr çatlağimdaaa çatlağinn sayesinde biraz daha çatladimmmmmmmm🙂
çatlaklıgın tedaviside yokk napsazkii🙂
ay ablacıgım senin adına çook sevindimm
rabbimsag salim eline versinn
tunanın saat kaçtaydı arkadaşlar randevusu ben onu çok merAK Ediyorum bi gelsede duysak güzel haberleriniii

tamam canım senide ekledim listeme inş peşimizden geliceksiniz nedemek canım sizlerle mutlu oluyorum ben zaten hep duamdasınız

amiinn canım🙂 harika bir duygu gördüm mercimeğimi🙂) allah herkese yaşatsın.. benim bulantım falan yok şimdilk çok şükür sadece akıntım fazla.

hayırlısı olsun canım, inş tatlı oğluşuna kardeş gelir yakında.

hamişlik olabilir tabi canım, hadi inş.. kendim için de dileklerine tşkler🙂

ah defnem benim ne güzel anlatmışsın onlar bizim bitanelerimiz içimizin parçaları canlarımız, birgün inanıyorum şu listenin tümü hamiş kalacak sonra da bebeklerimizden konuşacağız inş🙂

ay canım benm yaa günler çabuk geçiyor değil mi meleklerimiz büyüyor🙂 dikkat et kendine benim de akıntım fazla mide bulantım yok ama hep uykum var bir de gögüslerim ağrıyor. hepsi sonradan hatırlayacağımız güzel anlar🙂

canım herşeyde bir hayır vardır üzülme nolur bebeğin varsa etkilenmesin belki böyle daha hayırlı olmuş senin kıymetini bilememişler, belki meleğin geldi çalışmak onunla zor olacaktı böyle düşün. 10 senedir ordaysan işini iyi yapıyormuşsun demek npcan boşver hayırlısı onlar arkandan üzülsünler seni kaybettiklerine sen de meleğin doğunca başka yerde daha hayırlı bir iş bulursun umarım.

canım melodim kistin küçülmüş bak bu da belki bi işaret hayırlısıyla gelir inş meleğin🙂

cnm cok sevındım yaa ınsallah kalp atıslarınıda duyarsın allahım saglıklı dogmayı nasıp etsın cnm benım gec dollenme olduysa ondanda olablır cok fazla takma ve yorma kendını tammamı
ammiiinnn canımcım inşş Allah herkese nasip etsin🙂 valla bilmiyorum bebekler son adete göre hesaplanıyo ama ultrasonda küçük çıktı neyse zamnla anlaşılır.

Son düzenleme:
yazını okudum defnecim..üzülme her şerde bi hayır vardır...boşver evde oturmanın tadını çıkar diycem ama herşey gönlünce olsun canım...
sağol yesicim evet herşeyde bir hayır vardır sağol güzelim🙂
defnecim bir beşiktaşlı olarak kutluyorum seni siyah beyazzz beşiktaşkkkkkk
yer siyah gök beyaz şampiyon beşiktaş(gönüllerin şampiyonu yabi🙂)
aşk olsun ben niye yokum yoklamada🙁
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim ablacım.ne dedim ben sana heyecan bitmezzzz.şimdide gelecek randevu heyecanı🙂allah eksikliğini göstermasin zaten 🙂
çok sağol ablacım merve ben allah kabuletsin senin duan dahaçok kabulolur et tabi çok sevinirim🙂vayy demek erkekimiz olcak ha hadi bakalım🙂

hamilelik bastı seni burçin ondandır🙂🙂
kızlar defneme neolmuş ya eskiye baktım ama bulamadım kötü bişi oldu kuzuma
sağol güzelim merakettiğin için geçti tatlım önemli değil kısacası işsiz kaldım🙂
yok ablam bişi olmamışta müdürü haksızlık etmiş galiba işten ayrılmış odaaa üzülüyorduu
sağol orji ben 2 saat anlattım derdimi sen 10 kelimeyle özetlemişsin🙂süpersin
nerdesınız kızlarrrrrrrrrrrrrr yemegımı yaptım dusumu aldım evımıde topladım oturdum sukur
mis kokmuşsun melodi sıhhatler olsun🙂