Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

bu arada tunacım ilk haftalar bir kaç gün eksik sölenebiliyor benimde 3 gün erken sölemişti doktor sonra 3 gün fazla olduğunu söledi 6 haftadan sonra

kızlarrrr ben bir duaya başladım hamiş kalmak isteynler için bana gerçek isminizi özelden atın liste yapıcam ona göre tek tek dua etmek istiyorum mevlam sizede nasip etsin inş herzaman duamdasınız ama bu dua biraz etkiliymiş hepinize okumak istiyorum sizi çokkkkkkk seviyorum

buarada bebişimin cinsiyetini öğrendik oğluşum olucakmış darısı sizlere inş

oy oy manşallah ablam fazla sakın yorma kendini ablacım senin adına herşeyin yolunda gitmesine cok ama cok sevindim rabbim bizlerede tatatırsın oo duyguyu amain kendine cok dikkat et olurmu hürremimm

oyyyyyyyyyyyy benim melegim fotondaki gibi bir ogluşun olur inşallah rabbim tez zamanda versin ee ablacım benim ismimi biliyosun çigdem bizde seni cok seviyoz allah razı olsun biliyoz ablam duanda oldugumuzu benim içi temiz kalpli ablam abi nasıl oldu bu arada ablacım bebekle aranız nasıl aa teyzesine bişi diormu bana sölüyormu sölerse söle bana abala 🙂 ah bide ben konuşabilsem onunlaaa

askıtom ben soleyım zaten ısmım sıtenın ısmı melek yane 😀

hb meleğim nasılsın iyimisin bakim neler yapıyon nette hırkızlığa devammı
ha

oyyy ablası yesin seni nasılsın bakim çalışmalar nasıl gidiyo

vallahi ablacım ii gidiyor bugün moladayız yarın başlıyor çalışmalar tuna ablam benim yumurtlama takibi yapmıştı tarih vermişti ona göre bide sarı gelin vermişti onlara uyuyom bugün moladayız yarın başlıcaz artık bakalım cok ii ama ben takmıyom pek düşünmüyom daha dogrusu ablacım fazla aklımda bebek ama okadar takıntı yapmıcam kendime bu ay