yap istersen canım heyecanını anlıyorum ama tam sonuç şu anda vermeyebilir sonra yanıltmasın seni. istersen gününü bekle, hadi bakalım inş.. öpüyorum..
Bitanem aslına bakarsan benim pek belirtim yoktu sadece karnım agrıyordu ve gögüslerim oda bende adet döneminde olurdu konduramadım bırde adetme 3 gün kala test yapıp negatif çıkınca umutlarımı yitirmiştim ve snr 14 şubatta tekrar test yaptım adetimi 2 gün geçince ordada tek çizgiyi görünce beklemeden attım testti ama içimde bir ses kalk tekrar bak diyor durtuyor resmen kalktım bi baktım 2 çizgi pembemsi inanmadım ve 15 şubat 3 tane test yaptım 🙂))) hala ınanmadım eczaneye koştum orda onayladılar ve snr ertesi gün kan verdim hamileydim anlatmak istediğim Rabbim çok büyük yeterki ol desin mucizeler olabiliyor🙂)) ve birde akıntım vardı unutmadan söyleyeyim 🙂))
canım sağol evet çok kaptırıyoruz tabiki Allah bilir hayırlısını, ben de karbonatı duymuştum ama doğruluk payı var mı bilmem?
yap istersen canım heyecanını anlıyorum ama tam sonuç şu anda vermeyebilir sonra yanıltmasın seni. istersen gününü bekle, hadi bakalım inş.. öpüyorum..
Canlarım benım çok sagolunnn darısı sizin başınıza ama ben eminim sizden de güzel haberler gelcek sizin için bol bol dua ediyorum sizde bana dua edin şu riskli dönemi atlatayım .SİZLERİ SEVİYOM BENNNNNNNNNNN
SALKIM gözün aydın hayırlısı olsun inşallah sağsalim bebeğini kucağına alırsın.. Bizim bu başlığı ihmal etme. Kaç aydır deniyordunuz ? 4 haftalık olduğuna göre çatlatma iğnesi ve klomenin bunda etkisi oldu mu ? Belirtiler nelerdi ? Hiç rüyalarında felan görüyor muydun işaret olarak ? Sorulara cevap verirsen sevinirim jnm ! Bebişine ve kendine dikkat et cinsiyeti erkek olacak diye hissediyorum🙂
Canımsın Allah razı olsun .Bitanem ben bu ay klomen ve çatlama ignesi oldum ve ilk aymda tuttu tabi çatlama ignesinin faydası oldu çatladıgını anlıyorsun agrından dolayı doktorda gün verdiği için o gün çalıştık tuttu ve çalışmadan snr eşim beni salıncak gibi salladı bacaklarımdan tutup snr belime yastık koyup ayaklarımı diktim ve birde o dönem incir yedim incire sperm gelir demişlerdi .rüyamda bebgimi gördüm ama ben bebek için selat-ı tefriciye okudum okudugumun ilk gecesi rüyamda bebek görmüştüm .Ve duam arkadaşlarım sayesinde okuduk bitti ve ben hamileyim..YER GÖK DUA ÜZERİNE MELEKLER BOL BOL DUA EDİN ..Belirtim pek yokdu canım benimm..
Bende öyle hissediyorum erkek gibi RABBİM hayırlısını eli ayagı düzgün olsun da ALLAHIM HEPİNİZE nasip etsin .. Sizleri takipdeyim siz bana ugur getirdiniz sizi ihmal edermiyim hiçç🙂)
1.salkım........................... şubat 2.sheker_shey...................şubat
beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak: 1.tuvanna........................15 şubat??? 2.pnr79.............................19-20 şubat 3.mawişimbebekistiyor.....20şubat 4.çölmeleği......................21şubat 5.elif_ecrin.......................22 şubat 6.AuSSie-AnGel...............23 şubat 7.mavikedi.......................24 şubat 8.tunaa...........................24-25 şubat 9.elçin&su......................26 şubat
10.beklenenbebiş...........29 şubat 11.best_dream................6-7 mart 12.bembeyaz.................. ?? süpriz tarih (düzensiz..) 13.haziran 13...................6-7 mart 14.pirenses......................12 mart 15.aymelek........................????? 16.geweze.........................13 mart