Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Kızlar 4 haftalık hamileyimmmmmmmmmmmmmmm🙂)))))

canımmmmmm hayırlı uğurlu olsunnnn, sağlıkla gelsin, güzellikler getirsin size inşallahhhh 🙂 böylesi güzel haberler duymak insanı çok multu ediyor.
Allah bu güzel duyguyu biz tatmamışlara da tez vakitte hayırlısı ile yaşatsın inşallahhh...
evettttt demiştik ya hep sıra sıra gelecek güzel haberler diye bak başladı işte arkası da çorap söküğü gibi gelsinnnnn 🙂

ah canımm yaa çok sevindim teryyy teyyyy teyyy 🙂 işte topiğimizin ilk hamişi ne güzel bir haber bu, Allah tamamına erdirsin hadi bakalım darısı bizlere inş🙂 kendine artık çok dikkat et güzel anne adayı🙂

kızlar size bir fikir danışacağım ben burda bir topikte gördüm çok garibime gitti, ama diyorlar ki doğru deneyenler varmış, eskiden kadınlar hamile olduğunu şöyle anlarmış hatta burda bir arkadaşın ninesi demiş: çok afedersiniz adete yakın orta parmak vajinaya sokulup boşluk varsa ele bşy değmiyorsa hamile olunurmuş ama eğer yuvarlak gibi ele bşy değiyorsa adet yakın olduğundan rahim aşağıya iniyormuş o yüzden hamile olunmuyormuş. ne diyorsunuz ilginç bir yöntem gibi. yaa ben denedim canım sıkıldı sanırım yine olmayacak bu ay yaa çünkü boş değil elime bşy değdi, insan kendini çok kaptırıyor böyle şeylere doğru mu bilmem? bakalım beklicez artık Allahım hayıra çıkartır inş.

salkımcım tebrik ederim çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.Diikat et kendine.

Tunacım sende sıkma canını hurafe midir bilmem belki doğruluk payıda vardır.Bende adete yakın veya geçince sabah idrarına karbonat atıldığını duydum.Kabarırsa hamileymişsin,çökerse değilmişsin.Bende denemiştim hahaha şuana kadar hep çöktü.Bilmiyorum heralde fazla kaptırıyoruz kendimizi

mrb canım arkadaşlarım sizlerden birşey rica edecektim oğlum Tuna facebookta bir yarışmada ama destek gerekli. ben bir topik açtım: site duyurularımız kısmında. bize destek olusanız inanın çok mutlu oluruz. cumt akşam 20.30 da yarışma bitiyor hepinizi öpüyorum şimdiden sağolun..

(Ben demiştim yaaaaa diye bir ukalalık yapayım istedim )🙂 tatlıııımmmmm canıııııımmmmmmm allah tamamına erdirsin çok sevindim allahım güzel haberler gelmeye başladı darısı bizlere inşallah AAAAAAAAA hemen belirtilerini istiyorum benim bugünden sonra 3 günüm kaldııııııııı yaaaa inşallah bebiktirrrrrr kendine ve bebişine iyi bak güzellik 🙂

Son düzenleme:
SALKIM gözün aydın hayırlısı olsun inşallah sağsalim bebeğini kucağına alırsın.. Bizim bu başlığı ihmal etme. Kaç aydır deniyordunuz ? 4 haftalık olduğuna göre çatlatma iğnesi ve klomenin bunda etkisi oldu mu ? Belirtiler nelerdi ? Hiç rüyalarında felan görüyor muydun işaret olarak ? Sorulara cevap verirsen sevinirim jnm ! Bebişine ve kendine dikkat et cinsiyeti erkek olacak diye hissediyorum 🙂 :hamile:

b-359610-sevimli_bebek.jpg

Geri