Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

salkımcım tebrk ediyorum seni şimdiden allah tamamına erdirsin...benden kötü haber az önce hayallarim yıkıldı....alıştım ben artık.🙁 yine yeni bi mücadele beni beklıo....

Sakın bitanem sakın üzülme umudunu yitirme bak ben hiç beklemiyordum daha 1 kaç gün önce gene evde yaptıgım testte negatif çıktı dedim bu ayda tutmadı ömür aya hazırlancaktım sakın umudunu yitirme banada dua et olurmu yarın kan testti vrcem inş.bu test beni yanıtmaz inş....Ben bile hala korkuyorum hadi yanıldıysam diye sakın üzülme meleğim benim...

KIZLAR BEN BÜYÜK İHTİMAL HAMİLEYİM 🙂)))Evde test yaptım bugun 2 çizgi pembemsi çıktı snr tekrar yaptım onda belirlendi inanamadım eczaneye koştum ordakilerde hamile oldugumu söylediler inş.öyledir .Yarın kan tahlili yaptırcam kesin sonucu yazarım ne olur dua edin bana .
🙂)))) çok sevindim rabbim tamamına erdirsin amin... 😉))))

KIZLAR BEN BÜYÜK İHTİMAL HAMİLEYİM 🙂)))Evde test yaptım bugun 2 çizgi pembemsi çıktı snr tekrar yaptım onda belirlendi inanamadım eczaneye koştum ordakilerde hamile oldugumu söylediler inş.öyledir .Yarın kan tahlili yaptırcam kesin sonucu yazarım ne olur dua edin bana .

SALKIM inşallah kan testi de pozitif çıkar mutlu haberler alırız 🙂
Şimdiden tebrikler çok sevindim darısı hepimizin başına. Sen mumu yaktın biz de senin yaktığın ışıkla peşinden gelip bu karanlıktan kurtulacağız 🙂

hamile kadın.jpg

canım yaa inan çok sevindim inş güzel haberler alırsın dualarımız seninle🙂

salkımcım tebrk ediyorum seni şimdiden allah tamamına erdirsin...benden kötü haber az önce hayallarim yıkıldı....alıştım ben artık.🙁 yine yeni bi mücadele beni beklıo....
tatlım hemen umudunu yitirme belli olmaz hiç tamamen adet oldun mu belki yerleşme falandır, Allah hayırlısını versin.

SALKIM inşallah kan testi de pozitif çıkar mutlu haberler alırız 🙂
Şimdiden tebrikler çok sevindim darısı hepimizin başına. Sen mumu yaktın biz de senin yaktığın ışıkla peşinden gelip bu karanlıktan kurtulacağız 🙂

Ekli dosyayı görüntüle 4293

kızz ne güzel msj bu böyle🙂 inş canım hepimizin dilekleri gerçekleşir de bu ay burası coşar🙂

canım benimm çokkkk sevindim 🙂)) bu da ikinci güzel haber, bu ay sırayla guzel haberler gelecek sanırım... Allah hayırlısıyla kucagına almayı da nasip etsinnnn 🙂

merhaba arkadaslar ben cok yazamiyorum ama sizi surekli takip ediyorum geveze arkadasim uzulma bak ben on aydir ugrasiyorum olmuyor sabirdan baska dayanagimiz yok biliyorum zor ama elden birsey gelmiyor.

salkim insallah hamissindir seytanin bacagini kirda bizde arkandan gelelim bak arkanda ben varim benim icinde umut oldun insallah sonucun guzel olur

ausia angel aramiza hosgeldin

bana gelince gunlerim yaklasti fakat adetim duzensiz oldugu icin gunumun gecmesi benim icin bir belirti degil ama yinede kendimi hamile gibi hissediyorum belirtilerime gelince atesim ilk baslarda 36.0 36.1 falan iken simdi 36.7 de sabit kaldi bir haftadir boyle goguslerim hafif sisti ama adetimde siser di sabahlari mide bulantisi ,kasik ve bel agrisi , gogusten sute benzer nokta kadar akinti ,ve asiri gaz sorunum var insallah bunlarin hepsi hamilelik belirtisidir size mujdeli haberleri veririm eger degilsede depresyona girerim heralde 🙂 kendinize iyi bakin

Günaydın melekler dün güzel haberler aldık inşallah bugünde güzel bişeyler duyarız benimde az kaldı bakalım nolcak belim ve kasıklarımda çok sancı var sadece göğüslerimde hiç hareket yok normalde hep şişer ve acırdı bide karnım çok şişiyor hele akşamları patlıycak sanıyorum bu sabah birazda midem bulanıyor ayyy ne bileyim inşallah bebiktir diyorum 🙂

Bendede sık sık idrara çıkma ara sıra miğde bulantıları oluyor... sol kasıgımda ağrılarım oluyor ve sürekli uyku modundayım....bunları eşime sölediğimde gülerek üşütmüssün bitanem daha sıkı giyin dedi 😉)))))Günaydın melekler 😉))

Geri