Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Merhabalar, Tunacım ve Burçem sizi görüyorum, nasılsınız ?
Kızlar benim adet çok azaldı, eğer böyle devam ederse bugün yarın bir test yapsım mı diye düşünmeye başladım, akşam epeyce geldi ama şu anda yok denecek kadar azaldı, hani peçeteye bulaşma şeklinde 😕
Sabah yine kasıklarım yataktan kalkarken öyle bir çekeledi ve göğüs uçları felaket yine acıyor 🙂

Ahhh kıyamam ben sana, sen merak etme canım ilk 3 ay bebek anneden beslenmiyor zaten o yüzden korkma ve büyük ihtimalle 12 haftayı doldurduğunda bulantılarında azlacaktır, için ferah olsun tatlım🙂 Leblebi ve yağsız patlamış mısır yemeyi dene canım, bulantı için iyi gelir, kendine iyi bak tatlım öpüyorum 🙂

ÇİTOSUM eşini çabuk iyileştir, bak adetin gelmiş, bir an önce dopingle ki yumurtlama zamanına iyileşsin çooooooooooooooook çalışın

Öpüyorum tatlım seni kocaman geçmiş olsun tekrar 🙂

lalezarcım canım hamilemisin yoksa.. Hadi inşallah

Canım benim adet oldum ama öyle az az geliyor, zaten doğru dürüst bir dün geldi, bugün yine yok denecek kadar azaldı, ilk gün sadece 1 damla falan pembelik gelmişti, bilmiyorum canım bir iki gün daha takip edicem bakalım, olmadı birkaç gün içinde bir test yaparım 🙂

geçmiş olsun ablacım allahım şifa versin 6 MAYISTA hıdrezim var gece bol bol dua edecem sana ve arkadaşlarıma rabbimin kapısının acık oldugu gün dualrım sizlerle olacak bu arada regl olmadın inşallah abla 🙁

AYYY ALLAHIM bende illkez 2 defa görmüştüm ablamdan yani yigenlerimden evet okadar tatlılarki ay allahım allahım bizlerede nasip eylesin amin bu arada güzel dileklerin için allah razı olsun mevlam kabul eylesin

günaydın ben geldim sayfaları okuyordum eşim dışarı cıkmıştı gelince kapattım bişicikte yazamadımm yaaa

tünaydın arkadaşlarrr ne kadar çok yazı birikmiş yine yarım saatte okudum🙂 güzel bi gün diliyorum hepinize meleklerimmmm güzel haberler duymak dileğiyleeeeee 🙂
oy günaydın hamilşim kıyamm seni yoruyormuyuz ama ne yapalım lak lak cenemize vuruyor yorma kendini bitanem hamişim benim 🙂

orjinal doktora çıkacagım demiştin çıktın mı merak ettişm??????????
lalezar abla sen nasılsın.üstne görmeden şüpdeleniyordun galiba. nasıl bebiş var mı????????????
yok cıkmadım koçişime unuttum sölemeyi onunda işi far zaten yhu kaldı böle düşündügün için tşkler arkadaşım sen nasılsın bakalım

Orjinal Chatlaq 🙂

cok güzel yazmisin ya ellerina saglik 🙂 yüregine saglik vllh 🙂
baya etkilendim 🙂 ama dogrulari yazmissin 🙂
helal 🙂
sagul ablacım nedemek içimden geceni yazdım inşallah bebeklerimiz bekletmez gelirler bir an önce rabbim kucaklarımızı boş komasın

ben gara gara gap gara tombalakli tombalakli biseyim bi kizim var 26 yasindayim 5 yildir evliyim yurtdisindanim ve buralara takilmaya iyice alistim 🙂
ee sizlerde anadin acikta gaynasam
manşallah ablam
allahım nazardan saklasın sölermisin çigdem ablasına dua etsin miniklerin duası kabul olur ve bizim gibi bebek hasreti cekenlere dua etsin abla

oy kıyamm hamişim yavaş yavaş gel yorma kendimi anam kızlar durun hamişlerimizi yoruluyor koşuyorlar sitede bize yetişmek için
kıyamm ablam yhu

manşallah ablam allah kötülüklerden korusun bebegini bol bol dinlen ablam sizi allahıma emanet ediyomm

;

ayyy
inşallah hamişsin inşallah üstüne görüyondur