Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

:a046::a046: temizle temizle bitmezzz anam nedir bu karıların derdi allahım hem çalış hem bebek bak hemde yemek yap ohh erkekler yan gel yatt kıyamm ben kadınlara yhu şimdi çalışan yemek derdindedir oo yorgunlugun üstüne esirkan ablam lalezar ablam sarıgelinim ve niceleri
ah öyle bitanem kadınların işi çokkkkkkkkkkkkk zor...
ANNE VE GELECEK OLAN BEBEGİN KONUŞMASI:
-Mrb kuzum daha gelmedin bu bedene biliorum ama bir bilsen bu annen nasıl hazırlansı senin için be kuzum.
-bebek:Biliyorum annecim sen merak etme ben senin sevincini heyacanını her ay nasıl üzüldügünü görüyorum ama gelemiyorum cünkü hayırlı zamn degil annem üzülme yakındır sana gelemm
-ANNE:gelecekmisin kuzun ölemi ah bak bu içimi cok rahatlattı hadi kuzum bir an önce gel annene
BEBEK:gelecem annem ilk 3 ay sana cektirecem böle
ANNE:Gel kuzum ben herşeyi cekmeye razıyım yeterki seni orda hissedeyim.
BEBEK:sonra kalp atışımı duyacan annecim biraz korku biraz hüzün ve bi okadarda sevinç yaşıcan şükreden.
ANNE:evet bebegim seni orda hissetmeyi sabırsızlıkla bekliom hadi bebegim gel ne olur gelll
BEBEK:Anne sen böle takılırsan üzülürsen ben böle üzüntülü cökmüş bir bedene nasıl gelirm hem gelirsem orda stresle rahat edememki ben
ANNE:tamm üzülmicem takılmıcam ama ne olur gel bebegim gel yeterki gel seni orda hissediyim yüregim pır pır ettin seni seveyim seni her an görme umuduyla seveyim ve görme umuduyla yaşıyım bebegim gell gell
BEBEK: gelecem annem yakındır gelecem seni gıdıklıcam orda ve sevecen beni seni bırakmıcam anne sıkı sıkı tutunacam ve utrasyonda birgün sana el sallıcam allahım bu beim nazlı kuzummu dicen evet benim dicem evet anne ben geldim ve gitmicem ve sen cok sevinecen hadi anne şimdilik hoşcakal ama unuma annem düşünmek stres yapmak yok yakındır sana gelişim unutma verende ALLAH ALANDA ALLAH geliorum yakın annem sabret yeterki hadi annem öptüm oo güzel kalbini hiç oo kalbin kırılmasın hiç içini hüzün kaplamasın annecim yakındır sana tutunuşum gittim şimdilik gelirim yine anne BUNU BEN YAZDIM ARKADAŞLAR HEMDE ŞİMDİ UMARIM GÜZEL OLMUŞTURRR
kıs nde güzel yazmışsın.aferim sana.:kiss:

Geri