Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

günaydın meleklerim. sirin mi şirin hamişlerimmmmmmmmmmmmmm
Kızlar benim kanal ve tüplerim tıkalı olduğu için dış gebelik risikim çok yüksek.Yani sizin kanallarda tüplerde sorun yokki 😀 takmayın kafanıza🙂

Yesicim senin keinlikle üşütmeyle alakalı benim hastalığımdan dolayı aşırı sancı çekiyorum.İnanın yani bunu söylerken gerçekten utanıyorum ama yalan söylemiycem.Hep derim ya bebek için 2 kez ağladım diye isyan etmedim.Ben her regl oluşumda okadar kötü sancı çekiyorumki menepoza girim de kurtulim diye ah ediyorum kendime .Benim sancım olduğunda kaç kez karnımı yumrukladığımı bağırark ağladığımı bir ben bir Allah birde eşim bilir..Ben daha bir ay bitmeden öbür ayın korkusunu yaşıyorum.Allah benim gibilere yardım etsin.Eşim bile bir gün ya dedi alışamadınmı bu sancılara dedi😀Doktora gittiğimde onun yanında bu söylediği kelimeyi doktoruma dedim ve eşime dediki eşinizin çektiği sancı doğum yapan kadının sancısyla eş değerdir.O günden sonra eşim bana karşı olan tutumunu değiştirdi.Ve ben sürekli ya sağlık ocağına ya hastaneye ağrı kesici vurunmaya gidiyordum apranak tan majezikten mide kanaması geçirdim.Şimdi adet öncesi hap kulanıyorum tabi 3 aydır onu bıraktım dolareks yutuyorum
ablacıgım üzüldüm ya allahım sabır versin. güç kuvvet versin sana
benim evlenmeden önce hiç agrımazdı çok nadirennn.evlendikten sonrada. adet olduktan sonra agrıyor kasıklarım olmadan önce kasık agrısı yok da.hafif tatlı tatlı karnım agrıyaor.insan anlıyoar...rabbim hepimize saglık sıhhat versinnnnnnn
Selam kızlar nasılsınız umarım hepinizde iyisinizdir ...Sayfa cok birikmiş okuyamadım ama yarın boş vaktim olursa okuyacağım inşallah.. kuzenim(teyzemin kızı )doğum yaptı kendi oğlumdan sonra (yaklaşık 8 seneden sonra ) ilk defa yeni doğmuş bir bebek gördüm 2 gündür hastanedeyim hastane evimin hemen yanında olduğu için ikide bir gidip bebeği görüyorum Allah'ım bu kadarmı tatlı olur inanın yanından ayrılmak istemedim ama bugün saat 3 'te cıkarttık evine gitti hayatımda dediğim gibi 2 defa yeni doğan bebek gördüm biri oğlum biride bu bebek inanın kendi oğlumu unutmuşum 19 yaşında doğum yapmıştım ben oğlumu hiç hatırlamıyorum anımsayamıyorum 2 gündür iyice anladım ama ....ilk emişini o ilk ağlamayı o ilk dokunuşu gözlerimden yaşlar aktı aktı geldi inanın hemen bende doğum yapmak onu kucaklamak koklamak istedim çok güzel bir duyguydu hemen aklıma sizler geldiniz o hastane odasında sizler içinde dua ettim inşallah dualarımız kabul olur bir an önce herkes hamiş olur resmini çektim şimdi ikide bir bakıyorum ama cok tatlıydı Allah'ım kem gözlerden korusun inşallah....ALLAH'IM HERŞEYİN HAYIRLISINI VER YARABBİM BEBİŞ İSTEYEN HERKESE HAYIRLI BEBİŞLER VER YARABBİM...KİMSENİN ELİNİ BOŞ EVİNİ SESSİZ BIRAKMA ALLAH'IM AMİNNNNNNNNN...
aminnnnnnn canım çok sagol duaların için rabbim tez zaman da kavuştur sun...:bebegim:
günaydın melekler 🙂)))))

günaydın melegim nerlerdesin sen uzun zamanndır gözükmuyorsun topikte.

günaydin melekler 🙂 hadi bakalim cene calmaya 🙂 kimler var kimler yok bakam 🙂 nasilsiniz bacilar bi gelisme var mi sizlerde ?
bugün burasi yagmurlu ama güzel bi gün olacagina inaniyorum 🙂 insallahta öyle olur 🙂
anlatin bakalim ne var ne yok 🙂 ???????????

günaydin melekler 🙂 hadi bakalim cene calmaya 🙂 kimler var kimler yok bakam 🙂 nasilsiniz bacilar bi gelisme var mi sizlerde ?
bugün burasi yagmurlu ama güzel bi gün olacagina inaniyorum 🙂 insallahta öyle olur 🙂
anlatin bakalim ne var ne yok 🙂 ???????????
ben de bişey yok tatlım adet dönemindeyim.yasen nasılsınnn???????????
galiba herkes ya kalkmadı yada temizlik yapıyorlarr!!!!!!!!!!!!111

Geri