Selam kızlar nasılsınız umarım hepinizde iyisinizdir ...Sayfa cok birikmiş okuyamadım ama yarın boş vaktim olursa okuyacağım inşallah.. kuzenim(teyzemin kızı )doğum yaptı kendi oğlumdan sonra (yaklaşık 8 seneden sonra ) ilk defa yeni doğmuş bir bebek gördüm 2 gündür hastanedeyim hastane evimin hemen yanında olduğu için ikide bir gidip bebeği görüyorum Allah'ım bu kadarmı tatlı olur inanın yanından ayrılmak istemedim ama bugün saat 3 'te cıkarttık evine gitti hayatımda dediğim gibi 2 defa yeni doğan bebek gördüm biri oğlum biride bu bebek inanın kendi oğlumu unutmuşum 19 yaşında doğum yapmıştım ben oğlumu hiç hatırlamıyorum anımsayamıyorum 2 gündür iyice anladım ama ....ilk emişini o ilk ağlamayı o ilk dokunuşu gözlerimden yaşlar aktı aktı geldi inanın hemen bende doğum yapmak onu kucaklamak koklamak istedim çok güzel bir duyguydu hemen aklıma sizler geldiniz o hastane odasında sizler içinde dua ettim inşallah dualarımız kabul olur bir an önce herkes hamiş olur resmini çektim şimdi ikide bir bakıyorum ama cok tatlıydı Allah'ım kem gözlerden korusun inşallah....ALLAH'IM HERŞEYİN HAYIRLISINI VER YARABBİM BEBİŞ İSTEYEN HERKESE HAYIRLI BEBİŞLER VER YARABBİM...KİMSENİN ELİNİ BOŞ EVİNİ SESSİZ BIRAKMA ALLAH'IM AMİNNNNNNNNN...