bende bunu değilde oğlumdan önceki düşüğümü gördüm minicik kolları bacakları vardı küçücük iki kömür parçası gibi gözleri vardı hiç aklı mdan çıkmıyo bu düşüğümde hiç belirtim olmadı ama diğerleri kanamayla başlamıştı.6.haftsamda kanamam başlıyo bebeğin gelişimi 9. haftaya kadar normal gidiyodu ve sonra bi acı tıpkı doğum sancısı gibi ve bebeğimin kalbi duruyo oan sanki benim kalbim duruyo acısın diye bağırdım hep ama bebekerim be nden gitmesin diye bağırdım ama gittiler.bi kaç y toparlayamadım kendimi ama hyat dvam etti ve o mucizeyi oğlumu bana verdi 6. haftaya kadar hep moralim bozuktu devamlı tuvalete gidiyodum acaba kan geldimi diye ama gelmedi. 9. haftaya geldim ama devamlı her hafta başı iğne vuruluyodum.ve sonunda 12. haftaya geldik kıpırtılarını hissetmeye başladım gittikçe varlığını daha çok gösteriyodu bu okadar mucizevi bişiki kendimi daha güvende hissediyodum anne olduğumu hissediyodum artık.dokuzuncu ayım bitti dr gittim muayeneye dr dedi senin doğum zamanın gelmiş çocuk ters sezeryana alalım dedi o gün istemedim ertesi gün gittik lokal anestezi yaptılar tamamen uyudum.15 dkda bebeğimi annemlerinn yanına götürmüşler yarım saat sonrada beni uyandırmaa çalıştılar ama uyanamdım bebeğim diye çığlık çığlığa aülıyomuşum bebeğimi aldılar öldü bebeğim diyomuşum.sonra drnin bebeğinin sana ihtiyacı var annesi hadi uyan artık bak açlıkta örtüsünü yiyo dediğini duydum.uyandım ama inanırmısınız bebğimi kabullenmedim istemedim bilinçaltım onu kabullenmedi sonra emzirince kendime geldim.uyumadım izledim onu hala bazı geceler uyanıp izlerim onu şükrederim allahıma onu bana verdiği için.allahım yavrularımızı bize bağışlasın allahım kimseleri içinde bizleride evlatlarıyla sınamasın.allahım yaşamak isteyen herkese en hayırlı şekilde bu duyguları yaşatsın banada inşallah bir kez daha yaşatır.
canım benm yaa kıyamam sana oğlun ne kıymetlidir şimdi Allah sana bağışlasın en kısa zamnda da kardeşi gelir inş
dün ara vermiştik zaten abla bugün gene başladık bugünde sabah çalıştık artık bakalım senle tuna ablanın verdigi tarihler arasında gidiyorum inşallah ugur getirrr bana bakalımm
inş tuttururuz tarihleri güzelim
🙂
sagul ablam biliom allah razı olsun rabbim dualarınızı kabul eylesin sizlerin kalbine hiç hüzün vermesin hep mutlu yaşayalım
bende sizleri cok seviyom seni esin ablamı tuna ablamı citosumu melodimi shkermi yasemini defneyi tunayı ayşegül ablamı hepinizi cok ama cok seviyom cünkü cok ama cok iisiniz sizler benim ailemsiniz ben sizler olmasa şuan yanlızdım ve evde yanlız degilim şuan sizlerde varsınız sizlerle konuşmak sohbet etmek ii gelior bana
ben de seni seviyom çatlağım
🙂
söz veriyorum tamam.ama sız de sorun cıkmasın dıye dua edın.vallahı kafayı yemek uzereyım.gecmıyor günlerrrrrrrrrrrrrr
canım hayırlısıyla inş görürsn bebeğini, biliyorum insan tedrgn oluyor benmki de yarın, kontrolüm var bakalım.
yine dökülmüşsünüz vallahi oku oku bitiremedim 😀 gelelim cvplara
tunacım canım gördüm ii dilklerini hayatım allah razı olsun hepte dile getirmişsin canım çok saol bende salaklık😀 ben teşekkür etmeyi unutuyorumm hep ... inşş sende aynı duyguları 2. kez yaşarsın canım hadi hepimiz için hayırlısı olsun canımm
defneccim inşş hamişsindir vallahi inşş bu sefer hayal kırıklığı yaşamazsınız ii haberlerini 4 gözle bekliyorumm ve canım yasık sana 😀 bak bende geldim çatlak kıs için merak etme yalnız değilsin
çatlağımm evet valla işten gel yorgun yorgun yemek yap topla derken akşam oluyo yahu dinlencek vakit yok ama alllah razı olsun ben yemeği yaparım ama eşim elimi sürdürmez hepsini toplar zaten çok hamarattır kendi hafta sonu ütü bile yaptı saolsun iiyiki var eşim yanii 😀 buarada dediğin gibi hamiş olmadan önce ama gerçekten ben yapardım şimdi allahtan yardım ediyo😀 inş sende hamiş olursun canım en yakın zamanda... canım iplerini tutmaya geldim kara böcükkk kısss çatlağım benim ne güselmişsin sen öle yavru kuşum kıyamam yaaa küçük farem benim çok tatlısın sen yaa taze anne genç anne adayım benim allah yüzünü güldürsün canım çokta gençsin maşalllahhhh alllah sahibine bağışlamış zaten😀 güsel kıss
aa estğ tatlım anladım görmediğini kalpler bir olsun
🙂 maşallah yiğenimiz büyüyomuş yerim ben onu yaa
🙂
Orjimm ben seni yerim ya
bebeğim hiç benle ilgili ümidin olmasın bu ay
😀 Senle defne beni şimdiden hamiş moduna sokun bakalım
😀 Yerim ben sizi güzel dilekleriniz için sağoln canlar sizi seviyorum.Bu arada orjimm kendi profil albümüne resmini koysana böyle tam görmüyom seni
🙂
Gülparem hakkında hayırlısı canım inşallah hamiş olursun sende bizde:
Esin cim canım benim nasıl gidiyor hamişlik ?Bebeğimiz nasıl ?Öpüyorum ikinizide
Tunacım lalecim sheker valla sizi özledim sizi gelin biran önce
Yesim sen nasılsın gülüm
🙂
canım ben de özledm seni, eşine de acil şifalar diliyorum. kıyamam yaa adet dönemnde zor geçiyomuş ayaklarını falan sıcak tut üşütme. bebeğin gelsn yakında da kesilsin ağrılar inş.
Selam kızlar nasılsınız umarım hepinizde iyisinizdir ...Sayfa cok birikmiş okuyamadım ama yarın boş vaktim olursa okuyacağım inşallah.. kuzenim(teyzemin kızı )doğum yaptı kendi oğlumdan sonra (yaklaşık 8 seneden sonra ) ilk defa yeni doğmuş bir bebek gördüm 2 gündür hastanedeyim hastane evimin hemen yanında olduğu için ikide bir gidip bebeği görüyorum Allah'ım bu kadarmı tatlı olur inanın yanından ayrılmak istemedim ama bugün saat 3 'te cıkarttık evine gitti hayatımda dediğim gibi 2 defa yeni doğan bebek gördüm biri oğlum biride bu bebek inanın kendi oğlumu unutmuşum 19 yaşında doğum yapmıştım ben oğlumu hiç hatırlamıyorum anımsayamıyorum 2 gündür iyice anladım ama ....ilk emişini o ilk ağlamayı o ilk dokunuşu gözlerimden yaşlar aktı aktı geldi inanın hemen bende doğum yapmak onu kucaklamak koklamak istedim çok güzel bir duyguydu hemen aklıma sizler geldiniz o hastane odasında sizler içinde dua ettim inşallah dualarımız kabul olur bir an önce herkes hamiş olur resmini çektim şimdi ikide bir bakıyorum ama cok tatlıydı Allah'ım kem gözlerden korusun inşallah....ALLAH'IM HERŞEYİN HAYIRLISINI VER YARABBİM BEBİŞ İSTEYEN HERKESE HAYIRLI BEBİŞLER VER YARABBİM...KİMSENİN ELİNİ BOŞ EVİNİ SESSİZ BIRAKMA ALLAH'IM AMİNNNNNNNNN...
aman da aman Allah analı babalı büyütsün, sana da biran önce versn inş
var ya oku oku bitmiyor ben girdigimde hep son 5 sayfaya göz atiyorum 🙂 yetiyo yetmiyo ama napalim artik dimi 🙂
ayy evet yaa ben liste için okumak zorundayım ama uzun sürüyor
🙂
amin canım herşeyin hyırlısı bitanem
selam ablaccgım .nasılsın tunamız nasıl bakalım benim yerime öpüver tombiş yanaklarındannnn
canımsen şuanda nerdesinde çalışıyormusun yoksa???????????🙂
yaseminim öperim tatlımı şimdi okulda gelnce söz
🙂 dileklerin için tşk ederim güzelim
🙂 allah sana da en kısa zamnda bebiş versn
Slm kızlar nasılsınız ben hala kötüyüm mide bulantıları beni mavf ediyor dün doktora gittim bebeğim gelişmemiştir diye düşünüyordum çünkü bişey yiyemiyorum karnım dümdüz hiçbir çıkıntı yok 11+3 üz artık ama yanılmışım Allaha şükür bebek çok iyi hatta önde gidiyor ama ben 2 kilo vermişim 3 tane serum yedim akşam eve geldiğimde tekrar çıkardım serumlar işe yaramadı nasıl bişey bu ya anlamadım hiçbirşey rahatlatmıyor beni sadece uyuyunca hissetmiyorum inşallah 9 ay böyle devam etmez çok zorlanıyorum hastalıklı gibiyim ya hepiniz sağlıcakla kalın görüşürüz
canım dikkat et kendine tuzlu kraker falan ya dinlen, 3 aydan sonra azalır bulantılar
Merhabalar, Tunacım ve Burçem sizi görüyorum, nasılsınız ?
Kızlar benim adet çok azaldı, eğer böyle devam ederse bugün yarın bir test yapsım mı diye düşünmeye başladım, akşam epeyce geldi ama şu anda yok denecek kadar azaldı, hani peçeteye bulaşma şeklinde 😕
Sabah yine kasıklarım yataktan kalkarken öyle bir çekeledi ve göğüs uçları felaket yine acıyor 🙂
fıstık iyiyim sen nasılsın, hamişim mi desem acaba
🙂)) yap test de sevndr bizi.
herkese tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız dalumu dadluuuuuuuuu hamişler veeee hamişşş adaylarıııııııııııııııııııııııııııııı
tatlımm iyiyiz sen nasılsın? bebekli günler...
anam hamişim hoşgelsiniz tuna ablam esin ablam anam lalzer ablam tatu dilek dileyin esin ablamla tuna ablamın arasında kalmışsınızzzz herkez hoşgeldiiii
hoşbulduk canım ama anca okudum az sonra çıkmalıyım anneme gidicem. kızz yerim ben senin duygularını maşallah ne de güzel anlatıyon bebek özlemini kendin de pek güzelmşsin
🙂
gülparem test için erken bence biraz daha bekle canım hayırlısı olsun
yesi ve defnem ve adet bekleyenler inş bebekleriniz düşmüştür göbişlerinize🙂)