canım biraz erken ama mutlaka değer çıkar hamiş isen vallahi ne desem boş daha 1 hafta var sen biraz sabret dicem ama çatlayacam meraktan zaten döllenme 2 günde gerçekleşiyo gebelik adetten 1 hafta önce mutlaka kanda belli oluyo sen bi kan testi yaptır bakalım ne diyecekler olmadı birdaha yaptırırsin..
defnecim büyüyoruz işte 8+3 olduk artık gittikçe allahında izniyle büyüyoruz göbeğimde bi sertlik oluşmaya başladı dokunulunca anlaşılıyo hafifte göbeğim vardı zaten benim şimdi oda sanki büyümüş gibi😀😀
defnecim büyüyoruz işte 8+3 olduk artık gittikçe allahında izniyle büyüyoruz göbeğimde bi sertlik oluşmaya başladı dokunulunca anlaşılıyo hafifte göbeğim vardı zaten benim şimdi oda sanki büyümüş gibi😀😀
vallahi ben tam bişey diyemiyorum ki ya tam 7 gün var sen bunu hemşireye sölesen seni kovalar bakmazlar bile bence sen son 3 günde git kan testi yaptır canım sabret biraz düşünme bukadar başka şeylerle ilgilen hayatımmm ama yinede istiyosan yaptırmak yaptır ama değerin düşük çıkar sonra yok mok dersin üzülürsün bence bekle biraz derim ben canım bana sorarsan eğer
neyse ablacım ben cıkıyom sizi yanlız bırakmakta istememiştim aeo olun ablacım seni ve bebegini rabbime emanet ediyom cünkü ondan başka emanet edecek kimsem yok sizi kocaman öptüm gül parem rabbim seninle olsun stres yapma merak etme inşallah göbüşündedir defnecim sende allahıma emanetsin görüşürzzz
ayy canım tşkler allah razı olsun rabbim gönlüne göre versin canımm aaa biz zaten burda birbirimizi kırk yıllıkmış gibi tanıyozzzz meraklanma canım tamm mı
çatlağım minik farem bak nediyeceğim sana 😀 sen hep diyosunki aman düşünmüyorum aman olursa olur olmassa olmaz salgım gitti falan ama senin için içini nasıl yiyiyo ben biliyorum seni vallahi laflarında bile kendini ele veriyosun başkasına düşünme derken bile düşünüyosun yahuu miniğimm bak nedicem şu yumurtlama günlerin geççsiiinn ben seni görcem aman şuram ağrıyo buramda bi sızı var hamişmiyim acaba? 😀 diye dolanacaksın ortalıkta 😀 bende sana ben demiştim diyeceğim ama inan kendine haksızlık etme düşün yaa bebeğimizi düşünmekten daha doğal ne olabilir ama sarma kendine bu konuyu düşün umutlu ol ama kendini yıpratma allahım snaa inanıyorum güveniyorum sen hayırlısını bilirsin de hep tamam mı meleğimm 😀