Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

çatlağım sıkılıyosun tabi evde burda kendini buluyosun dime 😀 yumurtlamalarını ii değerlendiriyosun dimee yine fos olmaya bağrii😀 canımsın duanı kabul etsin rabbim amiiinnnn

alıştım abla ben evde hep yanlız kalıyom evde allahtan pc varda ama yakında buda gidecek inşallah gitmez amin rabbim kabul eyler inşallah vallahi uyuyom ablam tarihlere bakalım artık rabbim nasip kısmet diyelimm

yine dökülmüşsünüz vallahi oku oku bitiremedim 😀 gelelim cvplara
defneccim inşş hamişsindir vallahi inşş bu sefer hayal kırıklığı yaşamazsınız ii haberlerini 4 gözle bekliyorumm ve canım yasık sana 😀 sağol güzeller güzeli🙂inşallah güzelim hayalkırıklığı yaşamayız hiçbirimiz çünkü herkes hergelen aydan umutlu.canım bak sen nekadar şanslısın eşin en büyük yardımcın🙂benimki tam tersi yemekleri yapar evişine pek dokunmaz amaaa ben bi hamiş kalıyım kök söktürücem ona yan gelip yatıcam ohhh🙂🙂

emin olki ablacım benim eşimin şanlı oldugu kadar daha cogu senin eşin şanslı abim senin gibi burunu bulduguna şükretsin gercekten meleg gibi birisin burda bildigim bi cokta melek var ama sende oo meleklerdensin rabbim sizin evinize neşesinide gönderdi ve aslada aslada mutluluk eksikte etmesin hep mutlu olun çünkü hakkediyorsunuz mutlulugu

canım sende mutlulukların en iisini hak ediyosun canımm inanki vallahi içim ısındı sana çok ne biliyim yakın hiisettim sana ben şu son zmanlarda😀 ozman şöle diyelim bizim eşler hep şanslı anacım bizim gibi karı bulmuşlarda öpüp kafalarının üstüne koysnlar:d 😀 😀

canım sende mutlulukların en iisini hak ediyosun canımm inanki vallahi içim ısındı sana çok ne biliyim yakın hiisettim sana ben şu son zmanlarda😀 ozman şöle diyelim bizim eşler hep şanslı anacım bizim gibi karı bulmuşlarda öpüp kafalarının üstüne koysnlar:d 😀 😀

kanın sıcak ya ondan ablam kan kanı cekermiş evet ablam abim öpsün başına koysun seni rabbim mutlugunuzu daim eylesin sizi kalp içindeki cembere alsın ve dışına cıkarmasın hepimiz hakkediyoz ama sende hakkediyom melek ablam benimm sevindim yakın hissetmene ablacım sizler benim ailemsinizz sizlerle teselli buluyom ben rabbim yoklugunuzu aratmasın bana iyiki varsınız

ayyy içim kıpır kıpır oldu orji valla sen öle diince inş çıkar hadi bakalım yarın haberleri verim ben size
ysp güzelim sen yap bakalım neçıkıcak sen olumlu haberlerle dönde bende senden cesaret alıyım benim regl tarihim 2mayıs çünkü🙂sonra bende yaparım
he valla çok doğru söyledin esincim çok şanslılar🙂ballılar ballı🙂sen neler yaptım öğretmenim,göbüşün nasıl🙂

Geri