yine dökülmüşsünüz vallahi oku oku bitiremedim 😀 gelelim cvplara
tunacım canım gördüm ii dilklerini hayatım allah razı olsun hepte dile getirmişsin canım çok saol bende salaklık😀 ben teşekkür etmeyi unutuyorumm hep ... inşş sende aynı duyguları 2. kez yaşarsın canım hadi hepimiz için hayırlısı olsun canımm
defneccim inşş hamişsindir vallahi inşş bu sefer hayal kırıklığı yaşamazsınız ii haberlerini 4 gözle bekliyorumm ve canım yasık sana 😀 bak bende geldim çatlak kıs için merak etme yalnız değilsin
çatlağımm evet valla işten gel yorgun yorgun yemek yap topla derken akşam oluyo yahu dinlencek vakit yok ama alllah razı olsun ben yemeği yaparım ama eşim elimi sürdürmez hepsini toplar zaten çok hamarattır kendi hafta sonu ütü bile yaptı saolsun iiyiki var eşim yanii 😀 buarada dediğin gibi hamiş olmadan önce ama gerçekten ben yapardım şimdi allahtan yardım ediyo😀 inş sende hamiş olursun canım en yakın zamanda... canım iplerini tutmaya geldim kara böcükkk kısss çatlağım benim ne güselmişsin sen öle yavru kuşum kıyamam yaaa küçük farem benim çok tatlısın sen yaa taze anne genç anne adayım benim allah yüzünü güldürsün canım çokta gençsin maşalllahhhh alllah sahibine bağışlamış zaten😀 güsel kıss