Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

slm anam ben gittim herkeazcik burdaymış oh ohh manşallah rabbim muhabettinizi artırsın abakalımmmm yav he vallah bi cıktım 1 saat oldu geldin anamm ne göriyim sayfa oku oku bitmek bilmiyor yazan elleriniz dert görmesin hamişim benim ohh mis mis kokulu kokulu öptüm seni

inşş lalem inşş... rabbim sizlerede yaşatsın inşş Allahım dualrımızı geri çevirmesin ona açılan her elin duasını kabul etsin inşş aminnnn
amin hamişim benim sen o temiz yüreginden dua edersinde allahım seni duymazmı duypta cvp vermezmi oyy inşallah rabbim dualrımızı kabul eylesin bizi o güzel eserinden mahrum kılmasın

belirtiler kraliçesiii orjide yokki onada sorayım bakiyim varmı böyle bir sıkıntısı🙂🙂
hiç gülecegim yoktu vallahi
ay kıs ben nie hamiş kaldımmı belirti yaşıyım ana ben hep cırcırdım
habire wcden cıkmazdım ama ben piskolojik yaşıyordum ayy defnem ya rabbim göbüşüne ebebk ve ömrünü uzun etsin yaaa aama ben bu ay belirgini gögüsleimde yaşadım yazmışımda damarlar regl bitince gene belirginleşti damar olan yer koyuşalmış böle inşallah yardımcı olmuşumdur ben wv sık cıkardım böle idarerim adersin uzundu ve halende uzun hadi rabbim göbüşüne vermiştir inşallah açışı sen yap arkandan bizler dökülelim

ay abla sendemi yaaa he vallahi evi süpürüyordum aklıma geldi kendi kendimle konuşuyom diorum bu ay takmıcam anam cocgu dogurmuşumda büyütmüşümde okulunu bitirmişte kızımı svacı oglumu avukat yapacam
ayy kendime gülüyom artık rabbim tüm isteyenlere versin emin olunki hep dilimde ve kalbimdesiniz sizlere hepp dua ediyorum
esin ablam yaaa

aa demek öyle ilk defa duydum eve gidince deniyim bakıyım atıyomu atmıyomu🙂ama kalbim çoook hızlı atıyooo🙂

yap yap denemekte fayda var ama sakın belirtilere takılma akışına bırak eminim olacan düşünme pekk canım piskolojik insan cok yaşıyorrrr inşallah senin oo zilli kızın göbüşündedir

Gözlerinde mutluluklar göreyim
Gel bebeğim
Bir gün yetmez sana ömür vereyim

Gel bebeğim
Aşk zehirse dudağından içeyim
Gel bebeğim, hadi gel bebeğim

Sensizlik,alemleri bana dar mekan yapar
Göz dikerim taprağa toprak halime ağlar
Zirvesine çıkarım küçülür karlı dağlar
Boyun eğdim aşkına hadi gel bebeğim

Gel bebeğim
Dert üstüne dert çekeyim seninle
Gel bebeğim
Geldin diye avunayım kendimle
Gel bebeğim
Verdiğin acıları unuttum bile
Gel bebeğim hadi gel bebeğim.

aha ezan okunuyor duam allahım sen tüm müslüman alemine iyligi merhameti nasip eyle tüm anne olmak isteyene hayırlı saglıklı evlat nasip eyle tüm melekler mekanındaki arkadaşlarasaglıklı hayırlı evlatlar nasip eyle rabbim ben aciz kulunum sana acan elimi duamı geri cevirme allahım sen yoktan var edensin sen dualrımı kabul eyle banada hayırlı saglıklı evlat nasip et bizi bu güzel eserinden mahrum koma rabbim aminnnn ve son olarakta allahım sen ayşegül ablamın kocasına acil şifa ver ve hamişlerimize tez zamanda bebeklerini kucaklarına almayı nasip kıl aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn