Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

defnem tatlışkom, oğluşum için tşk ederim sana🙂 prenses kardeşi gelse çok sevinecek sağol🙂
sen belirti yaşamıyorum diye düşünme içinde vardır bşyler🙂) bende de çok belirti olmadı, oğluma hamieyken ne aşermem ne mide bulantım çok rahattım. inş gelmiştir meleğin🙂 kızlar hepinizin tarihleri yakın peşpeşe dökülün innnşşş. dulalarım hepinizle..

içimde bişeyler var be ablacım olmazmı içim kıpır kıpır 1 senedir inanırmısın ilk defa böyle rahatım buay çok huzurluyum🙂evet hissettiğim bir belirtim yok ama duygusal anlamda bituhafım.hayırlara işarettir inşallah.sende böyle güzel dualar ettikten sonra kim tutar bizi dimi🙂

burçem kayınvalidenle kayınpederini takma boşver önemli olan eşin, inan bana benimkiler de bi garip lafta severler ama torunlarına bir hediye almışlıkları yoktur kayınvalidem benim ilk hamileliğimde sezeryan olmuştum 1 kap yemek yapıp getirmedi herp annem destek oldu, biz de çok problem yaşadık evlenirken ama ben eşime aşığım onun için saygı göstermek zorundayım öyle fazla samimi değilimdir ama saygıda kusur etmem. eltimle de hiç anlaşamıyolar ama onda da kabahat var bi ara torunlarını bile göstermedi. canım sen de eşini seviyosan boşver bırak kendi haline onlar dışarda kalıyolar önemli olan senin evndeki huzurun, yakında inş bebeğin gelince anlarlar değerini. kayınvalidem beni evlenirken istemedi sonra düğün günü özür diledi, bak şimdi allah ona hiç anlaşamadığı 2. gelin verdi ben kıymetli oldum ama hissettiremiyolar işte. tatlım takma nolur eşin ve senin herşeyin üstesnden geleceğine inanıyorum, bebğiniz de gelirse tam mutlu olursunuz siz önemlisiniz sadece bunu unutma..

haklısın tuna ablacımmm ama işte insan biraz değer görmek istiyorrr eşim ailenin tek erkek çocuğuu bide görümcem var görümcemin eşii ne yaparsa yapsınn onlar hoş görüyoo ben ve esimm suana kadar bi sözlerini iki etmemişizdir yine değer göremiyozzz anlayamıyormm artık ben bu yaşam döngüsünüü benim ailem yanımda değilll onlarda aile sevgisinii bulurum sandım ama yanılmişimm baba sevgisini azda olsa kayınbabamdan hisssederimmm dedim yine yanilmişimmmmm nese ben yine saygıda kusur etmem yine başimin üstünde yerleri var .....am a inş birgün değerimi anlarlarrrrrrrr

gülparem sen karbonat testine çok güvenme, ben hamişken köpürür diye duymuştum, geçen ay köpürdü bu ay köpürmemişti oysa hamiştim🙂) hıı bende kasık batması da olmadı herkesin farklı belirtileri hadi az kalmış senin de inş güzel haberlerini bekliyoruz.

best-dream canımm aa böyle yakışmıyor sana umutsuz olmak, listedesin hala çıkarmıyorum seni, hiç ummadığın anda bebeğin süpriz yapsın inş..

ay aman da aman mavişim doktora mı gidiyosun? merak ettim şimdi yaa? kaç haftalık ki çok yakın ikimizin🙂) senin son adet neydi canım? haber ver lütfen.. inş güzel haberlerle dönersin. benim de randevum perş.. sanırım kalp atışları için erken daha bakalım yine de insan heyecanlanıyor🙂

inanın kızlar hamile kalmadan bi olsa diyosunuz, sonra allahım kalp atışlarını nasip et ay aman düşmesin allah korusun diyosunuz, sonra hayırlı doğum diliyosunuz ve sonra da bitmiyor ömür boyu ona bakmaya doyamıyosunuz herşeyden koruyosunuz🙂) annelik işte.. Allahım hepinize nasip etsin amiiinnn..

Son düzenleme:
biraz düzensiz olduğu için tam bilmiyorum günü gününe olmuyo ya...ama sen yinede 5 mayıs yaz
tamam tatlım öyle yazıyım uğur getirir inş.

içimde bişeyler var be ablacım olmazmı içim kıpır kıpır 1 senedir inanırmısın ilk defa böyle rahatım buay çok huzurluyum🙂evet hissettiğim bir belirtim yok ama duygusal anlamda bituhafım.hayırlara işarettir inşallah.sende böyle güzel dualar ettikten sonra kim tutar bizi dimi🙂
inan ben de ucundan kıyısından bu ay olacağını hissetmiştim, umarım senin de doğru çıkar canım🙂 hayırlısı olsun.. siz hamiş kalın ben hep ederim tatlım🙂)

haklısın tuna ablacımmm ama işte insan biraz değer görmek istiyorrr eşim ailenin tek erkek çocuğuu bide görümcem var görümcemin eşii ne yaparsa yapsınn onlar hoş görüyoo ben ve esimm suana kadar bi sözlerini iki etmemişizdir yine değer göremiyozzz anlayamıyormm artık ben bu yaşam döngüsünüü benim ailem yanımda değilll onlarda aile sevgisinii bulurum sandım ama yanılmişimm baba sevgisini azda olsa kayınbabamdan hisssederimmm dedim yine yanilmişimmmmm nese ben yine saygıda kusur etmem yine başimin üstünde yerleri var .....am a inş birgün değerimi anlarlarrrrrrrr
anladım canım benm allahtan görümcem yok🙂) dediğim gibi eşin ve sen birbirinizi seviyosanız gerisi boş, ben bunu anladım sen de saygıda kusur etme değerli olan sen olursun bırak nparlarsa yapsınlar bak bebek için stres yapma. bazı insanlar belli bi yaştan sonra değişmiyor canım. npcan işte eşimizi seviyosak mecburuz eşinin gözünde değerin artar öyle düşün öptüm seni..

ohhh gelsin hamişler🙂 maşallah maşallah nisan ayı bereketli çıktı🙂 darısı tüm listeye...

🙂:nazar:🙂:nazar:🙂H A M İ Ş L E R İ M İ Z🙂:nazar:🙂:nazar:🙂

Aman nazar değmesin
1.salkım......................şubat hamişi :nazar:
2.tuvanna....................şubat hamişi :nazar:
3.AuSSie-AnGel...........şubat hamişi :nazar:
4.hazan_11...............şubat hamişi :nazar: son adet 7 şubat Antalya
5.esinerkan..........mart hamişi :nazar: son adet 1 mart Düzce 24 Okul öncesi öğrt.
6.burju.................mart hamişi :nazar:
7.sarı gelin.................mart hamişi :nazar: son adet 6 mart
8.sen-lin12121212.........mart hamişi :nazar:
9.çölmeleği..............mart hamişi :nazar: Mardin/Midyat 19
10.tunaa.......mart hamişi :nazar: son adet 20 mart Eskişehir 33 Resim öğrt. çok mutluyum🙂)))
11.mavişimbebekistiyor.......mart hamişi :nazar: İstanbul 41 Gayrımenkul danış.
12.tatu...............mart hamişi :nazar:

13.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂
:salıncak:
1.pnr79..............19-20 şubat ??? Ses yok huu???
2.denfi................28 şubat ??? Ses yok huu???
3.little angel.....26 mart ??? İzmir Ses yok huu???

4.ranagül......................16 nisan ???

5.pirenses...............??? Afyon 26 Ev hanımı

6.geweze............22 nisan ??? Ankara 22 Üniv. öğrc.

7.rosemmm..............23 nisan ??? İzmir 33 Memur

8.simeli....................?

9.denizzzz..........25 nisan Muğla/Fethiye 27 Muhasebe

10.kraliçearı...............26 nisan
11.lalezar....................27-30 nisan Balıkesir 39 Memur
12.çitos....................27 nisan Yozgat
13.melodi_cn..............30 nisan-3 mayıs
İstanbul 25 Ev hanımı

14.mavikedi.................1 mayıs Edirne 28 İngilizce öğrt.
15.koza....................2 mayıs Antalya 33
16.haziran13............2 mayıs İstanbul 35 Mühendis
17.defne defne.................2 mayıs Satış danışmanı
18.baharrrımmm..............3 mayıs Ardahan Güzellik uzmanı

19.gülparem...............3 mayıs Afyon 22 Üniv. öğrc.
20.gullu_23...................5 mayıs
21.yesi.....................5 mayıs 25
22.fatma mutlu.............6 mayıs Elazığ 21

23.burçemm.................6 mayıs Tekirdağ
24.sea34...................7 mayıs İstanbul
25.aymelek..............9 mayıs Erzurum 25 Hemşire
26.best_dream...........10 mayıs
27.beklenenbebiş..........11 mayıs 20
28.elçin&su.................12 mayıs
29.bembeyaz...............13 mayıs Konya 26 Memur
30.berna24..................15 mayıs
31.orjinal-catlaq............? İstanbul
32.geveze.....................22 mayıs
33.yaseminnnnnnn........24 mayıs Kütahya 22 Ev hanımı

sheker_shey...............? Konya
sevde7...................?

Arkadaşlarımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere bebek müjdesi verirler...

arkadaşlarımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz, onlar da lütfen umutlarını kaybetmesinler:

elif_ecrin...................?
sılam_nisa.................? Türkçe öğrt.

adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...
adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.

Geri