Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

mrbbb fıstıklarr ooo herkes burdaymış nasıl keyifler bakalım? yaa maşllah yine döktürmüşsünüz, e liste için hepsini
okumam gerekiyor şimdi cvplarrr: 🙂)

mavi kedi canım mrb tşk ederim 2 bebekle uğraşıyorum işte🙂 benim de sanki heran adet olucam gibi belirtim vardı, göğüslerim çok ağrırdı bu kez tatlı bi ağrı olmuştu, ayrıca gazım vardı. hadi bakalım çok az kalmış hakkında hayırlısı. bi de baya sıkı çalışmışsın, devam etsen bebeğe zarar vereceğini sanmam ama bırakın isterseniz biz de 6 gün kala bırakmıştık.

lalezar, haziran, baharım hep yakın adetleriniz inş gelmiştir bebekleriniz de peşpeşe hamiş kalırsınız. lalem okudum senin için de.

yasemin inş yumurtlamanda bi sorun yoktur tatlım umarım mayıs hamişi olursun🙂

yesi adet tarihini belirtirsen seve seve listeye eklerim.

orji canım komşuna çok üzüldüm umarım bebeğini kaybetmez bizi de düşündüğün için tşkler..

tunacım hoşgeldin nerelerdesin özlettin kendini

esinim benim ay nasıl sevndim anlatamam sana nasıl da coşkulu anlatmışsın🙂 bebeğinin kalp atışları muhteşem değil mi🙂))) daha ileride vücudu şekillenince gör sen.. tarama testleri var tüm organlarına bakıyolar ben tunanın burnunu bile ordan anlamıştım🙂) insan inanamıyor allahım ne büyük hikmet.. onları yaşamayı da allah nasip etsin sana, bana yeniden tabi ve tüm herkese..
duygusallık konusunda haklısın öyle oluyor ben de komedi filminde bile ağlıyorum🙂) tatlım bu gidişle inş 2. hatta 3. bebişi de nasip etsin allah🙂 sen alışkındsın çocuklara seviyosun da hem ilerde kendi çocuklarının da öğretmeni olursun belki kimbilir🙂))

mrbbb fıstıklarr ooo herkes burdaymış nasıl keyifler bakalım? yaa maşllah yine döktürmüşsünüz, e liste için hepsini
okumam gerekiyor şimdi cvplarrr: 🙂)

mavi kedi canım mrb tşk ederim 2 bebekle uğraşıyorum işte🙂 benim de sanki heran adet olucam gibi belirtim vardı, göğüslerim çok ağrırdı bu kez tatlı bi ağrı olmuştu, ayrıca gazım vardı. hadi bakalım çok az kalmış hakkında hayırlısı. bi de baya sıkı çalışmışsın, devam etsen bebeğe zarar vereceğini sanmam ama bırakın isterseniz biz de 6 gün kala bırakmıştık.

lalezar, haziran, baharım hep yakın adetleriniz inş gelmiştir bebekleriniz de peşpeşe hamiş kalırsınız. lalem okudum senin için de.

yasemin inş yumurtlamanda bi sorun yoktur tatlım umarım mayıs hamişi olursun🙂

yesi adet tarihini belirtirsen seve seve listeye eklerim.

orji canım komşuna çok üzüldüm umarım bebeğini kaybetmez bizi de düşündüğün için tşkler..

tunacım en son 5 nisan adet tarihim...

burçem kayınvalidenle kayınpederini takma boşver önemli olan eşin, inan bana benimkiler de bi garip lafta severler ama torunlarına bir hediye almışlıkları yoktur kayınvalidem benim ilk hamileliğimde sezeryan olmuştum 1 kap yemek yapıp getirmedi herp annem destek oldu, biz de çok problem yaşadık evlenirken ama ben eşime aşığım onun için saygı göstermek zorundayım öyle fazla samimi değilimdir ama saygıda kusur etmem. eltimle de hiç anlaşamıyolar ama onda da kabahat var bi ara torunlarını bile göstermedi. canım sen de eşini seviyosan boşver bırak kendi haline onlar dışarda kalıyolar önemli olan senin evndeki huzurun, yakında inş bebeğin gelince anlarlar değerini. kayınvalidem beni evlenirken istemedi sonra düğün günü özür diledi, bak şimdi allah ona hiç anlaşamadığı 2. gelin verdi ben kıymetli oldum ama hissettiremiyolar işte. tatlım takma nolur eşin ve senin herşeyin üstesnden geleceğine inanıyorum, bebğiniz de gelirse tam mutlu olursunuz siz önemlisiniz sadece bunu unutma..

defnem tatlışkom, oğluşum için tşk ederim sana🙂 prenses kardeşi gelse çok sevinecek sağol🙂
sen belirti yaşamıyorum diye düşünme içinde vardır bşyler🙂) bende de çok belirti olmadı, oğluma hamieyken ne aşermem ne mide bulantım çok rahattım. inş gelmiştir meleğin🙂 kızlar hepinizin tarihleri yakın peşpeşe dökülün innnşşş. dulalarım hepinizle..

Geri