Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

dfnecim evet son 1 hafta kala değer yüksek çıkar 0 veya 2 değilse onların üstündeyse sonuç pozitif şöle bişey zaten döllenme gerrçkteştikten 2 gün sonra rahime gömülme yaşıyo döllenenen yumurta işte onda çocuk oluyo ve hormon salgılamaya başlıyo yani üstünden 1 buçuk hafta geçiyo canım ve değer yükseliyo seninde 1 haftadan az günün kaldıysa git bi kan testi yaptır bakalım sonuç ne olcak okadar beklemene de gerek yokk ama bazılara cesaret edemiyoda ondan ben vallahi 3 gün kala dayanamadım yaptırdım herşeyimi ve pozitifti inşş sizlerde yaşarsınız aynı duyguyu canım

cnm bence yapmana gerek yok artık yumurtlaman geçmiştir çünkü adetten 5 gün önce yumurtlama olmaz en geç 8-10 gün kala olduğunu biliyorum ama normalde adetten 14 gün önce olur... ama eğer yapmayı düşünürsende çok baslkı olmadan ilişkiyi zaten öneriolar ben hamile olduğumu bilmidum son 1 gün kala bile olmuştu yaniii inşallah hamişsindir canımcım yaaaa hadi bekliorum güzel haberleini...

canım böle bişeyin olması imkansız yani bebeğe zarar vermez kim söledi bunu yahuu yok böle bişey takii gebeliğini öğrenene kadar yani adet gecikmesi yaşayana kadar allahın izniyle ilaç bile yutsak allahın hikmeti bişey olmuyo ve etkilemiyo doktorum söledi bunu bana ve şöle söyliyim canım bence artık çalışmana gerek yok 5 gün kaldıysa ama son 3 güne kadarda çalışabilirsiniz aslında ama yıpratma kendini tatlımm olacağına bırak herşeyii doktorun bana dediği zaten ilişki hamileyken sorun değil 2 günde bir uygun ama düşük tehdidi olanlar için sorun ilişki canım o yzden o tehlikeyi düşünme bile tamam mı inş hamiş olursun canım inşş sevindirirsin bizidee

aaa olurmu tatlım öyle şey sırf bebek içinmi yapıyosun bak kociş duymasın bozulur heee🙂güzelim hamişler daha iyi bilirler ama benim bildiğim zaten hamilede olunsa riskli bidurum olmadığı sürece ki onuda zaten doktor söylüyo son aya kadar dikkatli olmak şartıyla ilşkiye giriliyo takma sen kafana bebeğe bişey olmaz canım varsa.inşallah vardırrr🙂
inşallah yaşarız esincin.benim için hayalkırıklığı hayalkırıklığıdır 3 gün önce 5 gün sonra farketmez sonuçta hamile değilsemde en geç 3 mayısta belli olucak zaten.ama ben sabredemiyim neticeyi erken öğrenmek isteyebilirim🙂bilgin için sağol canım.tek tereddütüm bana çatlatma için iğne yapılmıştı o iğneden sonra en az 10 gün beklenmesi lazım önce test yapılırsa zaten pozitif gözüküyormuş yanıltıcı yani.neyse birkaç gün bekliyip yapıcam kan testini🙂

mrbbb fıstıklarr ooo herkes burdaymış nasıl keyifler bakalım? yaa maşllah yine döktürmüşsünüz, e liste için hepsini
okumam gerekiyor şimdi cvplarrr: 🙂)

mavi kedi canım mrb tşk ederim 2 bebekle uğraşıyorum işte🙂 benim de sanki heran adet olucam gibi belirtim vardı, göğüslerim çok ağrırdı bu kez tatlı bi ağrı olmuştu, ayrıca gazım vardı. hadi bakalım çok az kalmış hakkında hayırlısı. bi de baya sıkı çalışmışsın, devam etsen bebeğe zarar vereceğini sanmam ama bırakın isterseniz biz de 6 gün kala bırakmıştık.

lalezar, haziran, baharım hep yakın adetleriniz inş gelmiştir bebekleriniz de peşpeşe hamiş kalırsınız. lalem okudum senin için de.

yasemin inş yumurtlamanda bi sorun yoktur tatlım umarım mayıs hamişi olursun🙂

yesi adet tarihini belirtirsen seve seve listeye eklerim.

orji canım komşuna çok üzüldüm umarım bebeğini kaybetmez bizi de düşündüğün için tşkler..

[/Q aminn canımmmm demekki meslek taşız bende çocuk gelişimi mezunuyum...ama çalışmıyorum evdeyim...Allahımızdan başka kimimiz varmı...dualarımız kabul olır inşallahh..[/QUOTE]

yesişkoooo nirdasın bakiim işin bitmedi ağaç oldum daaaa 🙂))))))))))