Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ay kıyamam ben esinime yormayız biz onu o şimdi çok mutlu allah daimetsin inşallah.şaka yapıyoruz güzelim biz sana burda herkes birbirinin aklında inanıyorum ben🙂unutulur öyle arada seni sevdiğim için takılıyorumm🙂eveeeet gelelim yasemineee🙂kız ben sana bozulurmuyum hiç fıstığım benim ol sen 1. ol tatlım benim🙂

seni yemege artık karar verdim
kıs ne kadar tatlı yazıyorsun öyle yüregi yüzü güzel melegimmmmmmmm
sen de benim 1. ol o zaman
🙂
🙂
🙂

ay esin bak şimdi hiç böyle şey söylenirmi regline 1hafta ve daha az kalmış olan bizlere🙂demek düşükte olsa çıkar diyosun e ben ozaman ayın 2 sine kadar beklemiyim🙂
kızlar mrb nasılsınızz
sağool canım iyiyiz sen nasılsın bakalım🙂
seni yemege artık karar verdim
kıs ne kadar tatlı yazıyorsun öyle yüregi yüzü güzel melegimmmmmmmm
sen de benim 1. ol o zaman
🙂
🙂
🙂
eveeeet kızlar 1.ler belli oldu 2.ler kimmm🙂

bugün daha iim canımmmmm sağolunn verdiğiniz destekler için

bugün birazdaha iim iyiki sizler varsınızzzzzzzzz bide bebişlerimiz gelse bekletmezse bizleri herşey daha ii olacakk sizleri gerçekten seviyormmmmmmmmmmmm🙂

bizde seni seviyoruuuuzzzz🙂hayat çok güzel canım ya tabiki inşallah bebklerimiz olucak bizimde ama faraza olmadı buda hayatın sonu değilki hertürlü yaşamak lazım,hayata tutunmak lazım.bak şumis gibi havayı içine çekmek bile güzel,herşeyden önce nefes alabiliyo olmak lazım dimi🙂kimsenin onefesi almanı engellemesine izin verme sen kocişinlle mutlu ol yeter bize onlar lazım bebiş için🙂

esinim iyi dileklerin için sağol canım inşallah. bu aralar işler çok yoğun vakit yok teste hem biraz daha bekliyim daha erken tatlım duruma göre bakarım artık.
kızlar sorum hepinize ama özellikle de hamişlere. benim yumurtlama geç olabiliyo. adetten sonra başlayıp şimdiye kadar hep gün aşırı çalıştık daha 5 gün var. adete kadar çalışmaya devam etsekmi ama eğer bebiş falan olduysa zarar verir mi bıraksak mı artık?