veeeeee BENİM BÜYÜK HABERİMMM😀
evet kıslar biz tam 8+1 olduk ve ben çokk mmutluyum allahım mutluluklarımızı daim etsin inşş inşş sizlerde bu mutlulukları en yakın zmanda yaşarsınız....
biz şimdi doktordan geliyoruzz MELEĞİMLE görüştüm bide ilk heyecanımız olduğu için doktorda anladı biraz uzun gösterdi ben bi baktım kocaman olmuşşş yaaa kolları var minnacıkk ayakları var hokkacıkk😀 yakında elelrinde parmaklarıda çıkmaya başlıcakmışş az kalmış bidahaki gittiğimde görürmüşüm okadar fena oldumkii gözlerim doldu bi anda çook fena oldum kalbim yerinden çıkıcaktı kıpkırmızı olmuştum sonraa doktor hazırmısınız kalp atışlarını duymaya dedii evt dedim bi açtıı kalp atışlarını ALLAHIMMM ne muhteşem bir duyguu ne vazgeçilmez hayatımda hiç yaadığım duygu ve okadarda en mutlu olduğum andı hiç birşeye değişilmez bir histi oan ve kendimi tutamadım hıçkıra hıçkıra ağladım inanın şimdi bile yazarken ağlıyorumm çokk fena oldum ama yaşamayan anlayamaz başka hiç birşey demiyorumm sizden başkasıda bilmiyo ancak sizinle paylaşabilirim bu duyguyu ve ağlarken okadar duygulandımki ALLAHIM sen tüm isteyenlere en yakın zamanda meleklerini ver diye ağlamış bağırmışım eşim söledii 😀 ne konuştuğumun farkında bile değilimm ama inanın çok içten dua ettim vee kıslar son olarak herşey çok yolunda folik aside devam kilo çok normal ilerliyo ve doktor şimdi göbeğin şişmeye başlıcak dedi yaaa ozman bille ağladım ALLAHIMMM NE BÜYÜK MUTLULUK BUU teyzoşlar vallahi aklımdaydınız çok harika bir his allahım sizlerede yaşatsın inşş inşş sizlerde aynı duyguyla kavrulursunuz Allahım tüm isteyenlere yaşatsınnnnnnnnn ÇOK İÇTEN DİYORUMM AAAMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
canımsın , esinim ya okurken benim bile gözyaşlarım süzüldü sen kımbılır nasıl bir mutlulık yaşamışsındır. Rabbim seni ve minik yavrunu nazarlardan korusun, saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Çok büyük bir mucize bu ya içinde minik bir canlı var, oyyy oyyy çok guzel ya , 🙂