Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ben daha önce duymadım hç nasıl oluyo arkadaşlar bende merak ettim şimdii. Bilen varsa yazıp aydınlatırsa bizi sevinirimmm...

evet ben duydum ama ben diğer idrarı yapmıştım onu uygulayın bence idrarımı sabah yaptım 2-3 saat sonra baktığımda içinde duman bulutu gibi topak bişi oluşmuştu ve ne altte ne üstte alta yakın ortada duruodu ve ben ozaman hamileymişim doğru olabilir yaniii üzeride yağ tabakası gibi olmuştu....

bende hamile olduğumu öğrendiğimde öleydi alt karnın kasıklarım sem sertti olabilir yaniiii

aaa bak sarıgelin bu dediğin bana karbonat testinden daha mantıklı geldi bunu belki yapabilirim regline kaçgün kala yapmıştın güzelim yoksa geçincemi yaptın?

aaa bak sarıgelin bu dediğin bana karbonat testinden daha mantıklı geldi bunu belki yapabilirim regline kaçgün kala yapmıştın güzelim yoksa geçincemi yaptın?

hee birde bu karbonat testini hamile olmayan bi arkadaşım yaptı kabardı yani yanlış bi test o ama benim yaptığım sanırım doğruluk payı var yada denk gelmiştir bilemiorum...

inşallah ya tatlım olmazsın gecikme sebebin ilaçlar değil bebek olur🙂mayıstada hamiş patlaması olur.haziran13 dediği gibi en az nisandaki kadar🙂