Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

defnecimm sen ne kadardır düşünüyosun
1 sene oldu canım isteyeli ama 3 aydır doktora gidiyorum onun kontrolündeyim şuan yumurta takibi yaptık iğnede olduk bekliyoruz 2mayısı🙂
canımgeçmiş olsun nasıkl tedavi oldun ilaçlamı?daha yeniyiz ama tatlım sanki herkes bana bişey demese bile her hareketimi hamilelige yoruyorlar ya ona çok kızıyorum yardım için sorsalar neyse.sırf merak ve dedikodu!!!!!!!!!!
sen boşver onları güzelim ağzı olan konuşuyo🙂heleki biraz küçük biryerde oturuyosan dedeikodu gırla🙂
rabbim isteyen herkese nasip etsin o tatlı duyguları, minicik elleri ayakları...

amiiiin yasemincim amiiiinnn...

tunam ,mavişim ,esincim,orjim,şekerim,kozacım,lalezarcım,geveze-le-rim,melodim ve şuan aklıma gelmeyen ama kalbimde olan diğer arkadaşlarım nerdesiniz ya artık meraketmeye başladım hepinizi saat 1 oldu nerdeyse🙂hayır yani hamişleri anlıyorum şimdi onları biruyku bastırır biruyku kalkamazlar ya diğerleri nerde yaaa.yoksa herkes hamilemi kaldııı🙂

canımgeçmiş olsun nasıkl tedavi oldun ilaçlamı?daha yeniyiz ama tatlım sanki herkes bana bişey demese bile her hareketimi hamilelige yoruyorlar ya ona çok kızıyorum yardım için sorsalar neyse.sırf merak ve dedikodu!!!!!!!!!!

ewet millet o kadar meraklıki hep ağız aramaca...neler gördüm ben bebeği var diye hava atanlar....Rabbimin bana verdiği sabırla hiç birini kafama takmıyorum...Allahın iziniyle...bende çok stresli biriydim özellikle bu hassas konularda..ama şu son ay o kadar rahatımkiii keşke en başından beri böyle rahat olsaydım....doktorum bana yaz diye bi ilaç vermişti 1 ay kullandım...doktor dediki o zaman eğer 2 buçuk santimden büyük kist geçmezse ameliyat demişti bana...Allahıma şükürler olsunkii bir sonraki ay gittiğimde kist mist kalmamıştı..ameliyattanda kurtulmuştum Rabbimin sayesinde...

defnecim yumurtlama durumun nasıl doktor bana kistler yüzünden yumurtlama problemin var demişti yasemin
canım benim yumurtlama sorunum önceden varmıydı bilmiyorum ama ilkdefa buay takip yapıldı ve olgunlaştıklarında iğne yapıldı ve sorun yok çok güzel tam zamanında çatlamışlar bizde doktorun dediği günler ililşkiyede girdik bakalım beklemedeyiz hayırlısı artık biz elimizden geleni yaptık🙂
Slm meleklerim, benim 3 gecedir saat gece 4 gibi mide bulantılarım olmaya başladı, sonra uyuyamıyorum, sağdan sola dönerken bulantım artıyor.. 😕
ayy lalezarcım hoşgeldin vede negüzel geldin.bu iyi bir ışık canım ya mide bulantıları hemde uykundan uyanacak kadar demek hayırlısı bakalım🙂

Geri