grip nezle olanların hepsine geçmiş olsun bol bol pekmez meyve vs yiyin ıhlamur adaçayı vs için kendinize dikkat edin..mümkünse buhar banyosu da yapabilirsiniz terleyin bol bol üzerine banyo ve uyku..günlerimiz yaklaştıkça beynimiz sanki hamişmiş gibi bir sürü belirti yaratıyor boşuna umutlanmak da istemiyorum ama günler de geçmiyor ...hayırlısı artık hepimiz için ... !!!!
canım dileklerin için tşkler kapmışım ben de iyice şifayı, meyve ıhlamur gidiyorum bakalım, burnum kıpkırmızı bir de yarın akşam eşimle sevgililer günü için yemeğe gidecektik bakıcaz artık 🙁
1.pirenses.......................10 şubat??? 2.salkım...........................12 şubat??? 3.geweze..........................14-15 şubat 4.tuvanna........................15 şubat 5.aymelek........................19şubat 6.pnr79.............................19-20 şubat 7.mawişimbebekistiyor.....20şubat 8.çölmeleği......................21şubat 9.elif_ecrin.......................22 şubat 10.AuSSie-AnGel...............23 şubat 11.mavikedi.......................24 şubat 12.tunaa...........................24-25 şubat 13.elçin&su......................26 şubat
14.beklenenbebiş...........29 şubat 15.best_dream................6-7 mart???? 16.bembeyaz.................. ?? süpriz tarih (düzensiz..) 17.haziran 13...................6-7 mart
mrb kızlar ay ben çok kötüyüm yaa iyice salya sümük, hapşırık, ilaç da alamıyorum meyve yiyorum falan. mavişimbebikistiyor, aymelek, elçinsu tşk ederim kızlar inş çabuk iyileşirim. mavişimbebikistiyor canım sanki başlamış belirtilerin hadi bakalım hayırlısı.. AuSSie-AnGeL inş senin de en kısa zamanda gelir bebişin, ben de ayın 24 ünde pembelik görmüştüm 25 ocakta adetim normale dönmüştü ne tesadüf sen, ben ve mavişimbebikistiyor aynıyız🙂
Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum en kısa zaamanda bebeklerimize kavusmamız dileğiyle... bu ay bizim ilk ayımız ama sanki aylardır bekliyormusuz gibi zaaman geçmiyor....
merhaba canım bu heyecanlarda güzel bebeğimizi geleceğini beklemek bile güzel...inşallah bekleyen herkesein yüzü güler...
evde yapılan testlerde kişiden kişiye değişiyor ben adetimi iki gün geçince öğrenmiştim ama bazı arkadaşlar adetine iki gün kala bazen de 1 hafta geçince en iyisi adet gününün geçmesi🙂
selam kızlar ben ne yazıkkı kırmızıları gordum yenı gelen arkadaşlar hoş geldınız ausie canım eşin askerden geldımı gozun aydın hadı bakalım sıkı calısın kızlar yenı tarıhım 12 mart ekleyın
selam kızlar ben ne yazıkkı kırmızıları gordum yenı gelen arkadaşlar hoş geldınız ausie canım eşin askerden geldımı gozun aydın hadı bakalım sıkı calısın kızlar yenı tarıhım 12 mart ekleyın