Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

tunaacım geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ....mavikedi videolar çok güzel emeğine sağlık arkadaşım... aymelekcim beklenenbebişim ve diğer melek arkadaşlarım nasılsınız?kocaman öpüyorum sizleri

merhaba arkadaslar benim adet tarihimde yaklasti fakat pkolu oldugum icin bu tarihte olmayabilir .zaten pek umudumda yok cunku hicbir belirti yasamiyorum sadece ates olcme yontemini denedim atesim bugun cok yuksekt sabah 36,6 ydi simdi 37,2 sizce bu neden olabilir ? insallah bu bir belirtidir. allah dileyen tum meleklerimize en kisa zamanda bu guzel duyguyu tattirir insallah

merhaba arkadaslar benim adet tarihimde yaklasti fakat pkolu oldugum icin bu tarihte olmayabilir .zaten pek umudumda yok cunku hicbir belirti yasamiyorum sadece ates olcme yontemini denedim atesim bugun cok yuksekt sabah 36,6 ydi simdi 37,2 sizce bu neden olabilir ? insallah bu bir belirtidir. allah dileyen tum meleklerimize en kisa zamanda bu guzel duyguyu tattirir insallah

karamsar olma tatlım illaki bi belirti olacak diye birşey yok sonucunu bize yazmayı unutma inşallah hamişsindir

karamsar olma tatlım illaki bi belirti olacak diye birşey yok sonucunu bize yazmayı unutma inşallah hamişsindir

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak:

1.pirenses.......................10 şubat???
2.salkım...........................12 şubat???
3.tuvanna........................15 şubat
4.aymelek........................19şubat
5.pnr79.............................19-20 şubat
6.mawişimbebekistiyor.....20şubat
7.çölmeleği......................21şubat
8.elif_ecrin.......................22 şubat
9.AuSSie-AnGel...............23 şubat
10.mavikedi.......................24 şubat

11.tunaa...........................24-25 şubat
12.elçin&su......................26 şubat
13.beklenenbebiş...........29 şubat
14.best_dream................6-7 mart????
15.bembeyaz.................. ?? süpriz tarih (düzensiz..)
16.haziran 13...................6-7 mart

grip nezle olanların hepsine geçmiş olsun bol bol pekmez meyve vs yiyin ıhlamur adaçayı vs için kendinize dikkat edin..mümkünse buhar banyosu da yapabilirsiniz terleyin bol bol üzerine banyo ve uyku..günlerimiz yaklaştıkça beynimiz sanki hamişmiş gibi bir sürü belirti yaratıyor boşuna umutlanmak da istemiyorum ama günler de geçmiyor ...hayırlısı artık hepimiz için ... !!!!

Son düzenleme:
mrb kızlar ay ben çok kötüyüm yaa iyice salya sümük, hapşırık, ilaç da alamıyorum meyve yiyorum falan. mavişimbebikistiyor, aymelek, elçinsu tşk ederim kızlar inş çabuk iyileşirim.
mavişimbebikistiyor canım sanki başlamış belirtilerin hadi bakalım hayırlısı..
AuSSie-AnGeL inş senin de en kısa zamanda gelir bebişin, ben de ayın 24 ünde pembelik görmüştüm 25 ocakta adetim normale dönmüştü ne tesadüf sen, ben ve mavişimbebikistiyor aynıyız🙂

Geri