Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

aylad28 ve AuSSie-AnGeL aramıza hoşgeldiniz..

adete 13 gün kala mide bulantım var bir haftadır ara ara midem bulanıyor hatta başım bile dönüyor.. ne alaka anlamadım arkadaşlar ?

videolara devam ayrıca 🙂 buyrun

[video=youtube;4e3Bhpnl6ig]

ay canım ya hadi bakalım belki de bebiş geliyodur hayırlısı🙂 biliyor musun bende de arada kasık ağrısı ve karnıma batmalar oluyor ama henüz çok erken diye umutlanmak istemiyorum herşeyin hayırlısı...

kızlarr sanırım sizin grip bulaşıcı🙂) bende de bugün başladı burun akıntısı hapşırık falan, ayaklarım da buz gibi yaa, inş artmaz da çalışmalara devam ederim🙂

kızlarr sanırım sizin grip bulaşıcı🙂) bende de bugün başladı burun akıntısı hapşırık falan, ayaklarım da buz gibi yaa, inş artmaz da çalışmalara devam ederim🙂
Günaydın herkeseee, Tunacım çok geçmişolsun canım kendine dikkatet ben daha yeni düzeldim nolur nolmaz diye ilaçda kullanmadım bayağı zor geçti sende bol bol dinlen meyve falan ye başka yolu yok gribin,canım benimde 7 günüm kaldı sadece kasıklarım ve belimde sancı oluyor en değişik olanı doymak bilmiyorum yedikce yiyorum hadi hayırlısı yalnız gögüslerimde hiçbir değişiklik yok onada hayret ediyorum normalde en belirgin adet belirtim göğüs sancısı olurdu ayyyy ne bileyimm iyice kafayı yedim artık 🙂

çok geçmiş olsun hayatım,dikkat et kendine ben 2 haftadır çekiyorum.bol bol vitamin al.ilaç içmemek için direttim ama bende bittim..

Güzel bi hoşgeldin için teşekkür ederim melekler..
Ben eski meleklerdenim beni bilenler bilir ama gene de kendimi tanıtayım 4 yıllık evli bi meleğim ve eşimle bebek istiyoruz artık.. arada buyuk en engelimiz vardı VATANİ GÖREV.. Eşimde vatani görevini yaptı ve biz kavuştuk sıraa ailemizin bağlanrını kuvvetlendircek olan bebeğe sıra geldi.. eşim hemencecik olsun istiyor bakalım ben yıldır korunmuyorum tabi esim askerdeydi ve bebek yapma sansımız yoktu =)
şimdi geldi ve umutlarımızı yuksek tutuyoruz.. ben en son ocak 25de adet oldum birdaki adet donemim ne zaman olur tam bilmiyorum ama tahminle 23şubat olmalı ...

Ben eski meleklerdenim beni bilenler bilir ama gene de kendimi tanıtayım 4 yıllık evli bi meleğim ve eşimle bebek istiyoruz artık.. arada buyuk en engelimiz vardı VATANİ GÖREV.. Eşimde vatani görevini yaptı ve biz kavuştuk sıraa ailemizin bağlanrını kuvvetlendircek olan bebeğe sıra geldi.. eşim hemencecik olsun istiyor bakalım ben yıldır korunmuyorum tabi esim askerdeydi ve bebek yapma sansımız yoktu =)
şimdi geldi ve umutlarımızı yuksek tutuyoruz.. ben en son ocak 25de adet oldum birdaki adet donemim ne zaman olur tam
bilmiyorum ama tahminle 23şubat olmalı ...
aramıza hoşgeldin arkadaşım inşallah en kısa zamanda bebişinize kavuşursunuz

şimdi geldi ve umutlarımızı yuksek tutuyoruz.. ben en son ocak 25de adet oldum birdaki adet donemim ne zaman olur tam bilmiyorum ama tahminle 23şubat olmalı ...
canım tekrar hoşgeldin bende en son 24 ü 25 e bağlayan gece adet gördüm (mümkünse buay görmek istemiyorum 🙂.........) hesaplayıcıya göre 22 şubat beklicez görcez artık inşallah bu ay tüm melekler bebişlenir ne diyim artık......habire belirti arar oldum kendimde bugünde midem bulanıyo hatta çıkarttım bile ama psikolojikmi sahidenmi bebik var bilmiyorum ve beklemek beni delirtiyor daha 1 hafta var offffffff offfffffff.....

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak:

1.pirenses.......................10 şubat???
2.salkım...........................12 şubat???
3.tuvanna........................15 şubat
4.aymelek........................19şubat
5.pnr79.............................19-20 şubat
6.mawişimbebekistiyor.....20şubat
7.çölmeleği......................21şubat
8.elif_ecrin.......................22 şubat
9.AuSSie-AnGel...............23 şubat
10.mavikedi.......................24 şubat

11.tunaa...........................24-25 şubat
12.elçin&su......................26 şubat
13.beklenenbebiş...........29 şubat
14.best_dream................6-7 mart????
15.bembeyaz.................. ?? süpriz tarih (düzensiz..)
16.haziran 13...................6-7 mart

canım tekrar hoşgeldin bende en son 24 ü 25 e bağlayan gece adet gördüm (mümkünse buay görmek istemiyorum 🙂.........) hesaplayıcıya göre 22 şubat beklicez görcez artık inşallah bu ay tüm melekler bebişlenir ne diyim artık......habire belirti arar oldum kendimde bugünde midem bulanıyo hatta çıkarttım bile ama psikolojikmi sahidenmi bebik var bilmiyorum ve beklemek beni delirtiyor daha 1 hafta var offffffff offfffffff.....

slm arkadaşım düşünmemeye çalış başka şeyler ile oyalan stres yapıyorsun bu arada o da bebişi etkiler 🙂))inşallah güzel haberleralman dileğiyle öptüm

Geri